Skip to main content

Sushi Striker: The Way of Sushido

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 8. juni 2018
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • Opptil 2 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
  • Action
    Puzzle
Utgiver
  • Nintendo
Utvikler
  • Nintendo
Språk
  • Engelsk
  • © 2018 Nintendo Co-Developed by indieszero Co.,Ltd.
Opplev den ultimate matkrigen på Nintendo Switch! I dette spillet inntar du rollen som en sushi-samurai som skal matche tallerkener og sushi-retter.

Innta rollen som Musashi, en ung helt med en over gjennomsnittlig god appetitt! Løs mysteriet bak Musashis savnede foreldre og forvar hjemlandet ditt mot invaderende fiender som kontrollerer inntaket av sushi med jernhånd - slik at alle atter en gang kan nyte sushi i fred og ro. Men vær forsiktig, unge kriger, for det finnes nok av mektige samuraier i horisonten. Du må med andre ord være på ditt aller beste og sulten på suksess for å nå til topps i dette fargerike sushi-eventyret. Måtte den beste sushi-samuraien vinne!

Handlingen begynner med den foreldreløse helten/heltinnen Musashi (du bestemmer kjønnet) begir seg ut på en reise med en tom mage, men et hode fylt med drømmer – drømmer om en verden hvor folk er fri fra sult og kan nyte deilige sushi-retter. For sulten er stadig nærværende og drømmen om sushi overveldende.

Etter et møte med den vandrende krigeren Sushi Striker forstår Musashi imidlertid at drømmene kan bli til virkelighet, og det er da det store eventyret begynner...

Du vil møte på mange fargerike karakterer i denne spennende fantasiverdenen, som for eksempel den lokale, forræderske bøllen Kojiro, den muskuløse soldaten General Kodiak og den vakre, men ensomme leiemorderen Celia. Du kommer også til å møte på allierte, som motstandsbevegelsen Sushi Liberation Front. Spørsmålet er bare om du virkelig kan stole på lederen deres... 

Mer å tygge på

Spill mot venner eller andre spillere og vis frem evnene dine, eller ta opp kampen mot en dyktig robot om du heller vil spille alene. Selv om det er mye mer å fordøye, er oppskriften på suksess enkel: spis sushi, stable tallerkener og kast dem på motstanderen din!

Så match fargerike tallerkener og sushi-biter for å sende store stabler med tallerkener over til motstanderen din i dette hektiske sushi-på-rullebånd-puslespillet. Jo flere tallerkener du matcher, desto høyere blir stabelen med tallerkener du sender over og dermed også angrepet. Skaden du påfører motstanderen er også avhengig av tallerkenens farge og størrelse. Du vil til og med kunne opptjene deg sushi-retter av høyere kvalitet, noe som også vil gjøre angrepene dine sterkere. Ulike kombinasjoner kan også påvirke skadeomfanget, så det er viktig at du tenker så fort og strategisk som mulig!

Ta med deg mer enn en stor appetitt i kampene

I Sushi Striker: The Way of Sushido kan du finne og bli venn med over 50 såkalte Sushi Spirits, små, men mektige skapninger som alle har unike egenskaper. Ta med deg opptil tre ånder og bruk evnene deres for å få fordeler i kampene. Men pass på! Motstanderne dine vil også ha Sushi Spirits, så sørg for at du blir venn med og lærer om så mange ånder som mulig. I løpet av eventyret vil du og åndene dine kunne gå opp i nivå via erfaringspoeng, som du får ved å kjempe og samle gjenstander. Dette vil øke styrken og utholdenheten din, så vel som åndenes forsvarsevner. 

Sushi Spirits vil til og med kunne endre form, øke ferdighetene sine og dermed også dine offensive og defensive krefter. Du vil også kunne låse opp mange godbiter, slik at du kan sette litt ekstra krydder til duellene dine ved å forbedre både dine og åndenes evner på ulike måter.

For eliten

Tror du at du har mestret kunsten som det være en sushi-samurai? Ettersom hver kamp vil bli rangert og inneholde spesielle bonuser, så vil det finnes flere gode grunner til å spille nivåene du allerede har erobret på nytt!

To versjoner

Begge versjonene av Sushi Striker: The Way of Sushido vil kunne spilles online og lokalt mot andre spillere. Spiller du på Nintendo Switch-versjonen kan du utfordre en venn når som helst og hvor som helst med bare en konsoll og ett eksemplar av spillet i modusen for to spillere.

Anmeldelser og priser


8/10

"Hvis du er glad i en helsprø historie som kan føles litt som en parodi av typisk japansk anime, og du vil ha et actionfylt puzzle-spill du sent vil glemme, da kan jeg varmt anbefale Sushi Striker."

−Gamereactor.no


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge