Skip to main content

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 16. juli 2021
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
  • En spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Sjanger
  • Action
    Adventure
Utgiver
  • Nintendo
Språk
  • Engelsk
Det er nå nesten ti år siden vi fikk gleden av å oppleve den tidligste historien i The Legend of Zelda-seriens tidslinje på Wii, inkludert skapelsen av det legendariske Master Sword.

Ta opp sverdet og skjoldet og gjør deg klar for eventyr! Endelig kan du (gjen)oppleve opprinnelsen til selveste Master Sword når du flyr inn i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD til Nintendo Switch! Det kritikerroste spillet kom ut til Wii i 2011, og har nå fått en kraftig overhaling. Spillet kjører denne gangen stabilt i hele 60 bilder i sekundet, og du kan for første gang oppleve Skyward Sword på en håndholdt konsoll med et helt nytt kontrolleroppsett. Om du ønsker kan du selvfølgelig også bruke bevegelseskontroll for å få den klassiske opplevelsen.

I The Legend of Zelda: Skyward Sword HD får vi fortalt den aller tidligste historien i The Legend of Zelda-spillenes tidslinje. Link må denne gangen reise mellom en verden i skyene og en ukjent verden under, i søken etter hans barndomsvenninne Zelda. Kun rustet med hans trofaste sverd og skjold må han beseire en rekke sterke fiender, løse vanskelige puslespill og sveve mellom skyene på Loftwing-fuglen sin i dette episke eventyret til glede for nye og gamle fans.

Om du velger å spille med to Joy-Con-kontrollere blir de omgjort til skjoldet og sverdet ditt. Sving den høyre Joy-Con-kontrolleren for å angripe med Links sverd og bruk den venstre kontrolleren for å beskytte deg med skjoldet. Bevegelser blir også utnyttet i spillet for å bruke diverse redskaper og gjenstander som å skyte med bue eller kaste bomber.

Dette er også første gang du kan spille dette fantastiske Zelda-eventyret i håndholdt modus med bare knapper på Nintendo Switch eller Nintendo Switch Lite. Når du spiller med dette kontrolloppsettet kan du for eksempel styre Links sverd med høyre kontrollstikke. Om du derimot ønsker å slå skikkelig fra deg, kommer også et nytt sett med Joy-Con-kontrollere i eksklusivt The Legend of Zelda: Skyward Sword HD-design som er tilgjengelig når spillet lanseres 16. juli 2021.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge