Skip to main content

WarioWare: Get It Together!

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdato
 • 10. september 2021
Supporterte spillmåter

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antall spillere
 • Opptil 4 spillere
Anbefalt aldersgrense
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Sjanger
 • Action
  Mini games
  Party
Utgiver
 • Nintendo
Språk
 • Engelsk
 • © 2021 Nintendo Co-developed by INTELLIGENT SYSTEMS.
Wario prøver seg atter en gang som spilldesigner, men denne gangen skal det ikke stå på viljen! Hjelp Wario og vennene hans gjennom en verden av over 200 små (og hysterisk morsomme) mikrospill når WarioWare: Get It Together! kommer til Nintendo Switch.

Etter nok en feilslått forretningside, må Wario bruke all sin teft og sjarm (og signaturduft) for å fikse opp! Men hvordan skal han klare det? Ved at du spiller deg igjennom en forskrudd mengde spinnville mikrospill selvfølgelig! Fra å sette sammen en robot til å dra armhulehår fra en statue for å nevne to. WarioWare: Get It Together! er virkelig en samling med komiske, samarbeidsvennlig mikrospill som bare må spilles!

Hjelp Wario sammen med en venn

Men det er ikke alt som er like lett når Wario sitter fast i sitt eget spill. Du kan hjelpe Wario gjennom historiemodusen alene eller sammen med en venn. Alt for å hjelpe vår egenrådige spilldesigner ut av hans seneste mesterverk. Dette er også første gangen du kan spille et Wario-spill i samarbeidsmodus!

Spill som Wario og hans fargerike kompanjonger

Bruk Wario og vennene hans sine absurde egenskaper idet du kjemper deg gjennom de små mikrospillene. Du kan selv velge hvilken av karakterene du vil bruke for å løse oppgavene du står ovenfor. For eksempel kan du snu en skilpadde ved å løpe inn i den som Wario eller ved å bruke magiske krefter som Ashley. Bytt hvilken karakter du spiller for å løse oppgavene på nye måter i de forskjellige mikrospillene for hysterisk morsomme utfall!

Alt dette og mye mer når WarioWare: Get It Together! kommer til Nintendo Switch.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge