Skip to main content

Poké Ball Plus

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdato
  • 16. november 2018
Utgiver
  • Nintendo
  • © 2018 Pokémon. © 1995 – 2018 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc.
Fang Pokémon som aldri før!

Poké Ball Plus (selges separat)* er et Poké Ball-formet tilbehør som kan brukes til å spille Nintendo Switch-titlene Pokémon: Let's Go, Pikachu! og Pokémon: Let's Go, Eevee! istedenfor Joy-Con-kontrollerne! Du vil kunne kaste Poké-baller i spillet ved å bevege håndleddet ditt, og kjenne en bevegelse inne i enheten når du fanger Pokémon. I tillegg til å ha bevegelseskontroll, lyser kontrolleren opp i ulike farger, vibrerer og spiller lyder**, slik at det virkelig føles som om du har fanget en Pokémon.

Med Poké Ball Plus kan du også ta en av dine favoritt-Pokémon fra spillene med på en spasertur når du er ute på farten i virkeligheten, samt få ulike belønninger når du sender Pokémon-karakteren tilbake til Nintendo Switch-spillene.

Poké Ball Plus inneholder også den mytiske Pokémon Mew!

Poké Ball Plus + Pokémon GO

Akkurat som Pokémon GO Plus, vil Poké Ball Plus gjøre jakten på Pokémon i Pokémon GO enda morsommere! 

Poké Ball Plus vil umiddelbart gi deg beskjed om det finnes en Pokémon i nærheten. Alt du trenger å gjøre for å kaste en Poké-ball er å trykke ned knappen til Poké Ball Plus, så vil den lyse opp og vibrere for å gi deg beskjed om at kastet var vellykket.

Så lenge Poké Ball Plus er koblet til smart-enheten din, så vil den også måle hvor langt du har reist, slik at du kan klekke egg eller få godteri fra vennene dine. 

*Poké Ball Plus selges separat samt i en pakke sammen med Pokémon: Let’s Go, Pikachu! eller Pokémon: Let’s Go, Eevee!, men de følger ikke med de frittstående eksemplarene av Pokémon: Let’s Go, Pikachu! eller Pokémon: Let’s Go, Eevee! Ved lansering vil enheten kun være kompatibel med Pokémon GO, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! og Pokémon: Let’s Go, Eevee! Den vil med andre ord ikke være kompatibel med andre Nintendo Switch-spill. Vennligst kontakt din lokale forhandler for informasjon om tilgjengelighet.

**Vennligst merk deg at det er mulig å slå av lydene.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge