fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Sephiroth kommer til Super Smash Bros. Ultimate og ny MONSTER HUNTER RISE trailer!

Sephiroth kommer til Super Smash Bros. Ultimate og ny MONSTER HUNTER RISE trailer!

Under The Game Awards kom det flere spennende annonseringer fra Nintendo og partnere!

Vi fikk blant annet vite hvem som blir den neste fighteren til Super Smash Bros. Ultimate. Denne gangen er det selveste Sephiroth som dukker opp, og den ikoniske antagonisten fra FINAL FANTASY VII er klar til kamp! Sephiroth kommer som en del av Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 (som allerede inkluderer Min-Min fra Arms, Steve og Alex fra Minecraft, samt tre fremdeles ukjente fighters). Så her er det bare å plukke opp kontrolleren når tiden er inne og gi Cloud en skikkelig utfordring! Mer informasjon om Sephiroth slippes i en dedikert videogjennomgang torsdag den 17. desember klokken 23:00. Sjekk introduksjonen til Sephiroth her:

Men Sephiroths inntog i Super Smash Bros. Ultimate var langt fra den eneste nyheten! Vi fikk også en helt ny trailer til MONSTER HUNTER RISE. I den nye traileren avslørtes enda flere monstre og det ble også vist frem flere nye lokasjoner:

Det slippes en demo til MONSTER HUNTER RISE som kan lastes ned fra eShop allerede i januar! MONSTER HUNTER RISE kommer til Nintendo Switch den 26. mars 2021.

I tillegg til alt dette tok Animal Crossing: New Horizons hjem prisen for beste familiespill! Andre Nintendo Switch-relaterte spill som vant priser var Hades, som vant prisen for beste actionspill og beste indiespill, og helt til slutt vant Mortal Kombat 11 Ultimate prisen for beste slåssespill. Capcom viste også frem en trailer for Ghosts ’n Goblins Resurrection som kommer til Nintendo Switch den 25. februar 2021.

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!