fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Nintendo Switch – OLED Model lanseres 8. oktober i år!

Nintendo Switch – OLED Model lanseres 8. oktober i år!

Nintendo Switch-familien får et nytt tilskudd når Nintendo Switch – OLED Model lanseres den 8. oktober. Dette vil gi spillere over hele verden enda et fargerikt valg til det stadig økende spillbiblioteket til Nintendo Switch.

 Nintendo Switch – OLED Model har en tilsvarende størrelse som den klassiske Nintendo Switch-konsollen, men med en større 7-tommers OLED-skjerm. OLED-skjermen sørger for fantastisk levende farger og enda sterkere kontrast! Nintendo Switch – OLED Model gjør det også enklere å spille med konsollen i bordmodus, hvor du nå kan justere vinkelen på konsollen med den større og forbedrede ryggstøtten. I tillegg kommer den nye modellen med en helt ny dokkingstasjon som inkluderer en LAN-port. Du får hele 64GB med internlagring, og høyttalerne er oppgradert. Den beste spillopplevelsen venter deg på Nintendo Switch – OLED Model, uansett om du er på farten eller om du plugger maskinen i dokkingstasjonen og tar av Joy-Con-kontrollerne.

Nintendo Switch – OLED Model lanseres allerede den 8. oktober, samme dag som det etterlengtede spillet Metroid Dread. Det finnes ikke noen bedre måte å nyte det nyeste Metroid-spillet på enn på en fantastisk OLED-skjerm!

Bæreveske og skjermbeskytter vil også være tilgjengelig for Nintendo Switch – OLED Model ved lansering.

Nintendo Switch – OLED Model lar deg spille i tre forskjellige moduser:

  • TV-modus: Plasser Nintendo Switch – OLED Model i dokkingstasjonen og nyt hele spillbiblioteket til Nintendo Switch på TV-en. Du kan også spille over internett via LAN-kabel for en bedre og mer stabil internettforbindelse.
  • Bordmodus: Ta med deg konsollen hvor som helst og spill sammen med andre med de to inkluderte Joy-Con-kontrollerne. Nytt for Nintendo Switch – OLED Model er at du også kan justere vinkelen i bordmodusen som gjør den mer behagelig å spille på.
  • Håndholdt modus: Med håndholdt modus kan du spille hvor som helst på den nye fargerike og skarpe 7-tommers OLED-skjermen! Du kan selvfølgelig også spille med venner eller med andre online, selv om du er på farten.

Konsollen lanseres med to fargevalg:

  • Nintendo Switch – OLED Model white set: Her får du med to hvite Joy-Con-kontrollere, en svart konsoll og en hvit dokkingstasjon.
  • Nintendo Switch – OLED Model neon red/neon blue set: Her får du konsollen og dokkingstasjonen i svart, mens du får Joy-Con-kontrollerne i de klassiske «Neon Red»- og «Neon Blue»-fargene.

Alle tidligere Joy-Con-kontrollere er selvfølgelig også kompatible med denne modellen. I tillegg kan du også nyte hele det eksisterende spillbiblioteket på Nintendo Switch – OLED Model.*

Du kan fint overføre både lagret progresjon og digitale spill fra en eksisterende Nintendo Switch til den nye OLED-modellen.

 

Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!

*Nintendo Switch – OLED Model er kompatibel med hele det eksisterende spillbiblioteket til Nintendo Switch. Ved bruk av Toy-Con tilbehør fra Nintendo Labo-serien kan spillopplevelsen bli litt annerledes grunnet konsollens nye skjermstørrelse. Det kan også være spill hvor den nye skjermstørrelsen kan påvirke spillopplevelsen grunnet den større skjermstørrelse.