Skip to main content

Nå kan du laste ned demoen til BIG BRAIN ACADEMY: BRAIN VS. BRAIN!

onsdag 17. november 2021
Nå kan du laste ned demoen til BIG BRAIN ACADEMY: BRAIN VS. BRAIN!
Du kan allerede nå laste ned en gratis demo fra Nintendo eShop for å se mer av hva som venter deg i partyspillet Big Brain Academy: Brain vs. Brain! Spillet kommer eksklusivt til Nintendo Switch den 3. desember.

I demoen kan du blant annet teste ut «Strech»-modusen. Her vil du bli utfordret i tre forskjellige kategorier, nærmere bestemt visualisering, identifisering og beregning. I fullversjonen av spillet vil du også kunne bli utfordret i enda flere kategorier (hukommelse og analyse).

Det er også mulig å bryne seg på «Party»-modusen med opptil fire spillere. Her kan dere sammen knives om å ha den skarpeste hjernen når dere går «brain vs. brain» for å få den høyeste poengsummen! Unikt for dette spillet er at du også kan justere vanskelighetsgraden fra den enkleste «Sprout Class» til den vanskeligste «Super Elite Class». Aktivitetene forandrer seg etter vanskelighetsgraden og vil garantert gi alle i familien en passende utfordring! Du kan selv sette din egen vanskelighetsgrad for å balansere spillet. Dette betyr at barn fint kan spille mot foreldrene sine uten å være redde for at de skal dra ifra (og omvendt).

Men hva er vel et universitet uten en skikkelig professor? Heldigvis hjelper Dr. Lobe (vår eminente guide) oss gjennom spillet, og kommer med en rekke nyttige tips og triks. Om du velger å kjøpe spillet finnes det også en rekke andre moduser som lar deg trene hjernemusklene. Du har blant annet «Test»-modusen hvor det gjelder å komme seg igjennom fem aktiviteter så raskt som mulig. Når du er ferdig, vil Dr. Lobe belønne deg med en «Big Brain Brawn»-poengsum basert på prestasjonen din. Disse poengene vil gi deg mulighet til å låse opp nye ting i spillet, som kostymer til karakteren din.

Du kan konkurrere både mot andre i vennelisten din og mot familiemedlemer på samme Nintendo Switch-konsoll. Om du føler familie og venner ikke strekker til i hjernekampen, kan du utfordre en hel verden i «Ghost Clash»-modusen! Hvis du derimot føler at du kanskje burde trene litt ekstra før neste match, så finnes det også en «Practice»-modus. Her vil du selv kunne velge dine favorittaktivteter. Ved å spille i denne modusen kan du øve deg på oppgaver samtidig som du låser opp medaljer og forbereder deg til neste runde mot familie og venner!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge