Skip to main content

Flere detaljer avsløres i ny trailer til Mario Golf: Super Rush!

mandag 17. mai 2021
Den 25. juni kommer det mest fartsfylte Mario Golf-spillet noen gang! Bli med kjente og kjære karakterer i Mario Golf: Super Rush mens du svinger deg av gårde.

Høydepunkter fra traileren:

 • Varierte spillestiler:
  • Lett å spille: Uansett om du er ny innen golfspill eller om du liker en real utfordring, så er knappeoppsettet enkelt å komme inn i. Velg styrken på slaget og sving golfkøllen! Om du vil ha den autentiske opplevelsen kan du selvfølgelig bruke Joy-Con-kontrolleren som en golfkølle.*
  • Nyttige verktøy: Ved å legge til skru på ballen, kan du styre hvordan ballen blir påvirket idet den lander, samt unngå hindre på banen. Det finnes også en rekke hjelpemidler inkludert, for eksempel et slagmeter og en terrengskanner som viser deg hvordan bakken heller. Disse hjelpemidlene vil gjøre det lettere å forstå hvordan terrenget vil påvirke utfallet av slaget ditt.
 • Kjente og kjære karakterer: Du kan velge mellom hele 16 kjente og kjære karakterer fra Mushroom Kingdom, alle med sine unike styrker og signaturslag. For første gang i Mario Golf-serien vil du få tilgang til karakterene Pauline, Chargin’ Chuck og selveste King Bob-omb. Du kan spille med opptil tre andre spillere i de forskjellige spillmodusene, både lokalt eller over internett.
 • Baner med stor variasjon: Det finnes hele seks fantastiske lokasjoner og en mengde baner å spille. Mange av dem med klassiske elementer og Super Mario Bros.-inspirerte hindre.
 • Forskjellige moduser:
  • Speed Golf: I denne nye og fartsfylte modusen handler det om å komme seg først til mål! Det er også viktig å samle gjenstander mellom slagene for å bygge opp utholdenheten, og for å unngå hindre på banen. Spillere kan også ta i bruk spesialteknikker og -slag for å øke vinnersjansen.
  • Battle Golf: Battle Golf er en enda mer heseblesende versjon av Speed Golf. Her er det hele ni hull som er i spill samtidig, og den første spilleren som får tre baller i mål vinner runden. Her gjelder det å spille offensivt om du ønsker å komme seirende ut!
  • Standard Golf: I denne modusen teller hvert slag, og den med færrest slag vinner runden.
  • Golf Adventure: Meld inn Mii-karakteren din på den prestisjefylte country-klubben i Golf Adventure-modusen. Her vil du lære deg hvordan du spiller golf sammen med (eller rettere sagt mot!) en rekke karakterer fra Mushroom Kingdom. Bryn deg på varierte utfordringer og tjen opp poeng for å oppgradere karakteren din. Du kan selvfølgelig også spille med din helt egen Mii-karakter i flerspillermodusene.

*Bevegelseskontrolleren kan ikke brukes i Golf Adventure-modusen.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge