Skip to main content

Kirby and the Forgotten Land lanseres 25. mars!

onsdag 12. januar 2022
Bli med supersøte Kirby på nye eventyr i Kirby and the Forgotten Lands! Her kan du utforske en fargerik og frodig plattformverden i 3D, pakket med villmark, spenning og selvfølgelig fylt til randen av Waddle Dees. Det frodige og mystiske eventyret starter allerede den 25. mars 2022 på Nintendo Switch!

Men Kirby finner fort ut at ikke alt er som det burde være når han ankommer det forglemte landet. «The Beast Pack» har nemlig kidnappet Waddle Dees i hopetall, og det er opp til Kirby å redde dem. Kirby må derfor sette ut på hans kanskje hittil tøffeste eventyr! Heldigvis møter han på nysgjerrige Elfline som blir med på eventyret.

Bruk Kirbys velkjente ferdigheter for å overvinne fiender og for å navigere deg rundt i den fargerike 3D-verdenen. I denne verdenen har naturen og en tidligere sivilisasjon grodd sammen, noe som gir deg en rekke spennende områder fulle av utfordringer for selv den mest drevne plattformspilleren! Det kan også lønne seg å sjekke hver eneste krik og krok på vei igjennom brettene for å sørge for at du finner og redder så mange Waddle Dees som mulig.

Men pass på, for «The Beast Pack» har mange nye utfordringer på lur for vår supersøte helt! Heldigvis har du som alltid Kirbys legendariske kopieringsevne for hånden, som nå også inkluderer to nye egenskaper, nemlig «The Drill» og «Ranger». Drillen gjør det mulig å drille seg nedover i bakken for å angripe fiendene når de minst venter det. Med «Ranger» kan du skyte stjerner fra lengre avstand.

Men ikke nok med det! Du kan også spille Kirby sammen med en venn i sofaen. Det er nå mulig for en annen spiller å hoppe rett inn i spillet som Bandana Waddle Dee. Da kan medspilleren din bruke en rekke angrep for å hjelpe Kirby på reisen. Ser du noen som spiller Kirby and the Forgotten Lands, så er det bare å ta opp kontrolleren for å bli med på eventyret!

I tillegg kan du utforske «Waddle Dee Town», som vil fungere som hubben for eventyret ditt. Jo flere Waddle Dees du redder, desto mer utvikler landsbyen seg. Butikkene åpnes naturlig nok ettersom flere og flere landsbyboere kommer tilbake etter å ha blitt reddet. Det er også mulig for deg å utforske favorittspillene til innbyggerne i landsbyen. Wise Waddle Dee finner du som alltid i rådhuset, og her kan du få gode råd før du fortsetter eventyret. Men dersom du ønsker å bli litt lenger i landsbyen, så kan Kirby også hjelpe til ved å jobbe på Waddle Dee Café. Da gjelder det å være rask med å ordne bestillingene sånn at de besøkende blir fornøyde, og ikke minst for å sikre en skikkelig høy poengsum!

Ved å koble spillet mot internett kan du også se statistikk fra andre spillere over hele verden. Alt fra hvor mange Waddle Dees som er reddet til hvilke av Kirbys krefter som er mest populære vil avsløres her.

I år fyller Kirby-serien 30 år og du kan laste ned en supersøt wallpaper her.

  • images/products_22/kirby-and-the-forgotten-land/__screenshots/Kirby_and_the_Forgotten_Land_3DAction02.jpg
  • images/products_22/kirby-and-the-forgotten-land/__screenshots/Kirby_and_the_Forgotten_Land_drill02.jpg
  • images/products_22/kirby-and-the-forgotten-land/__screenshots/Kirby_and_the_Forgotten_Land_BandanaWaddle_Dee02.jpg
  • images/products_22/kirby-and-the-forgotten-land/__screenshots/Kirby_and_the_Forgotten_Land_ranger02.jpg

Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge