Skip to main content

Nintendo Switch – OLED Model lanseres 8. oktober i år!

tirsdag 6. juli
Nintendo Switch-familien får et nytt tilskudd når Nintendo Switch – OLED Model lanseres den 8. oktober. Dette vil gi spillere over hele verden enda et fargerikt valg til det stadig økende spillbiblioteket til Nintendo Switch.

Nintendo Switch – OLED Model har en tilsvarende størrelse som den klassiske Nintendo Switch-konsollen, men med en større 7-tommers OLED-skjerm. OLED-skjermen sørger for fantastisk levende farger og enda sterkere kontrast! Nintendo Switch – OLED Model gjør det også enklere å spille med konsollen i bordmodus, hvor du nå kan justere vinkelen på konsollen med den større og forbedrede ryggstøtten. I tillegg kommer den nye modellen med en helt ny dokkingstasjon som inkluderer en LAN-port. Du får hele 64GB med internlagring, og høyttalerne er oppgradert. Den beste spillopplevelsen venter deg på Nintendo Switch – OLED Model, uansett om du er på farten eller om du plugger maskinen i dokkingstasjonen og tar av Joy-Con-kontrollerne.

Nintendo Switch – OLED Model lanseres allerede den 8. oktober, samme dag som det etterlengtede spillet Metroid Dread. Det finnes ikke noen bedre måte å nyte det nyeste Metroid-spillet på enn på en fantastisk OLED-skjerm!

Bæreveske og skjermbeskytter vil også være tilgjengelig for Nintendo Switch – OLED Model ved lansering.

Nintendo Switch – OLED Model lar deg spille i tre forskjellige moduser:

  • TV-modus: Plasser Nintendo Switch – OLED Model i dokkingstasjonen og nyt hele spillbiblioteket til Nintendo Switch på TV-en. Du kan også spille over internett via LAN-kabel for en bedre og mer stabil internettforbindelse.
  • Bordmodus: Ta med deg konsollen hvor som helst og spill sammen med andre med de to inkluderte Joy-Con-kontrollerne. Nytt for Nintendo Switch – OLED Model er at du også kan justere vinkelen i bordmodusen som gjør den mer behagelig å spille på.
  • Håndholdt modus: Med håndholdt modus kan du spille hvor som helst på den nye fargerike og skarpe 7-tommers OLED-skjermen! Du kan selvfølgelig også spille med venner eller med andre online, selv om du er på farten.

Konsollen lanseres med to fargevalg:

  • Nintendo Switch – OLED Model white set: Her får du med to hvite Joy-Con-kontrollere, en svart konsoll og en hvit dokkingstasjon.
  • Nintendo Switch – OLED Model neon red/neon blue set: Her får du konsollen og dokkingstasjonen i svart, mens du får Joy-Con-kontrollerne i de klassiske «Neon Red»- og «Neon Blue»-fargene.

Alle tidligere Joy-Con-kontrollere er selvfølgelig også kompatible med denne modellen. I tillegg kan du også nyte hele det eksisterende spillbiblioteket på Nintendo Switch – OLED Model.*

Du kan fint overføre både lagret progresjon og digitale spill fra en eksisterende Nintendo Switch til den nye OLED-modellen.

*Nintendo Switch – OLED Model er kompatibel med hele det eksisterende spillbiblioteket til Nintendo Switch. Ved bruk av Toy-Con tilbehør fra Nintendo Labo-serien kan spillopplevelsen bli litt annerledes grunnet konsollens nye skjermstørrelse. Det kan også være spill hvor den nye skjermstørrelsen kan påvirke spillopplevelsen grunnet den større skjermstørrelse.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge