Skip to main content

Sephiroth kommer til Super Smash Bros. Ultimate og ny MONSTER HUNTER RISE trailer!

fredag 18. desember 2020
Sephiroth, från FINAL FANTASY VII, kommer till Super Smash Bros. Ultimate som spelbar fighter den 23 december.

Under The Game Awards kom det flere spennende annonseringer fra Nintendo og partnere!

Vi fikk blant annet vite hvem som blir den neste fighteren til Super Smash Bros. Ultimate. Denne gangen er det selveste Sephiroth som dukker opp, og den ikoniske antagonisten fra FINAL FANTASY VII er klar til kamp! Sephiroth kommer som en del av Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 (som allerede inkluderer Min-Min fra Arms, Steve og Alex fra Minecraft, samt tre fremdeles ukjente fighters). Så her er det bare å plukke opp kontrolleren når tiden er inne og gi Cloud en skikkelig utfordring! Mer informasjon om Sephiroth slippes i en dedikert videogjennomgang torsdag den 17. desember klokken 23:00.

Men Sephiroths inntog i Super Smash Bros. Ultimate var langt fra den eneste nyheten! Vi fikk også en helt ny trailer til MONSTER HUNTER RISE. I den nye traileren avslørtes enda flere monstre og det ble også vist frem flere nye lokasjoner. Det slippes en demo til MONSTER HUNTER RISE som kan lastes ned fra eShop allerede i januar! MONSTER HUNTER RISE kommer til Nintendo Switch den 26. mars 2021.

I tillegg til alt dette tok Animal Crossing: New Horizons hjem prisen for beste familiespill! Andre Nintendo Switch-relaterte spill som vant priser var Hades, som vant prisen for beste actionspill og beste indiespill, og helt til slutt vant Mortal Kombat 11 Ultimate prisen for beste slåssespill. Capcom viste også frem en trailer for Ghosts ’n Goblins Resurrection som kommer til Nintendo Switch den 25. februar 2021.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge