Skip to main content

Super Mario 3D World + Bowser's Fury - Katta er ute av sekken!

tirsdag 12. januar 2021
Tørk støvet av kattedrakten og hjelp Mario og vennene hans med å gå mot den mest gigantiske og fryktinngytende versjonen av Bowser du noensinne har sett i Bowser's Fury!

Gjennom den 35 år lange historien til Super Mario Bros.-serien har Mario brukt en rekke «power-ups» for å transformere seg, fra kjente «Fire Mario» til «Tanooki Mario» og «Bee Mario», for å nevne et fåtall. Men selv om disse er kule, er det få «power-ups» som gir like mye glede og entusiasme som en «Super Bell»!

Mens noen spillere sikkert er godt kjent med Super Mario 3D World til Wii U, så tilbyr Super Mario 3D World + Bowser’s Fury til Nintendo Switch en rekke nyheter til glede for både nye og gamle spillere. I den klassiske Super Mario 3D World-delen kan du utforske en rekke fargerike baner med venner og familie, både lokalt i samarbeidsmodus eller over internett. Her kan dere styre opptil fire karakterer, og du velger selv hvem du vil spille som blant Mario, Luigi, prinsesse Peach og Toad.

amiibo til Super Mario 3D World + Bowser’s Fury:

Det kommer også to helt nye amiibo-figurer i en samlepakke, nemlig «Cat Mario & Cat Peach», som lanseres samtidig som Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Om du skaffer disse supersøte figurene vil du kunne få litt hjelp på eventyret. Du vil også kunne bruke Bowser og Bowser Jr. amiibo-figurene i spillet.

Nintendo Switch – Mario Red & Blue Edition:

I tillegg annonserte Nintendo også Nintendo Switch – Mario Red & Blue Edition, en spesialutgave av Nintendo Switch som vil være tilgjengelig fra 12. februar. Med en distinkt fargepalett inspirert av Marios ikoniske klesdrakt, inkluderer denne fargeklatten røde Joy-Cons med blå Joy-Con-grep. Du får også med en rød dokkingstasjon og en helt rød Nintendo Switch-konsoll. Dette er første gangen konsollen kommer i en annen farge! I pakken får du også med en stilig bæreveske med skjermbeskytter som hjelper deg med å holde Nintendo Switch-konsollen trygg mens du er ute på eventyr.

«Super Mario Bros. 35 World Count Challenge»:

Det ble også annonsert at nye eventyr venter deg i Super Mario Bros. 35. I den helt nye eventen «Super Mario Bros. 35 World Count Challenge» kan spillere fra hele verden jobbe sammen for å slå ut Bowser! Du trenger et aktivt Nintendo Online-abonnement for å få tilgang til Super Mario Bros. 35. Her er det bare å hoppe på, for «Super Mario Bros. 35 World Count Challenge» vil kun bli holdt tre ganger fra januar til mars 2021.

I den første runden av «Super Mario Bros. 35 World Count Challenge», må spillere fra hele verden samarbeide for å beseire hele 3.5 millioner Bowser fra den 19. januar klokken 08:00 til 07:59 den 26. januar. Utenom modusen «35-Player Battle», hvor du kan beseire Bowser som vanlig, vil du i denne perioden også få tilgang til «Special Battle»-modusen som inneholder en rekke nye baner og muligheter for å beseire Bowser!

Om det totale antallet Bowser beseiret overstiger 3.5 millioner under den første «Super Mario Bros. 35 World Count Challenge», vil alle individuelle spillere som var med på å beseire minst én Bowser få 350 «Platinum Points». Disse poengene kan løses inn for alle belønninger som koster «Platinum Points» på My Nintendo. Flere detaljer rundt de neste «Super Mario Bros. 35 World Count Challenge» avsløres i februar og mars, så følg med!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge