Skip to main content

Triks, taklinger og målfest i den nye traileren til Mario Strikers: Battle League Football!

torsdag 12. mai 2022
Mario Strikers: Battle League Football lanseres til Nintendo Switch den 10. juni. Sporten Strike ligner på fotball, men uten kjedelige dommere eller regler! Spill i heseblesende fem-mot-fem-kamper, og vær forberedt på å gjøre det som skal til for å vinne!

I Mario Strikers: Battle League Football kan du velge mellom en rekke kjente og kjære karakterer fra Mushroom Kingdom, og dette inkluderer selvfølgelig favoritter som Mario, Peach, Donkey Kong og Toad med flere. Det er mulig å spille opptil 8 spillere lokalt eller online om du heller ønsker det. På banen kan du bruke «Team Tackle» for å hjelpe en lagkamerat eller fange en lysende «Strike Orb». På den måten låser du opp «Hyper Strike» som gir deg to mål. I Strike finnes det ingen røde kort, så her er det bare å lage så mye bråk som mulig!

Men selv uten regler er beskyttelse viktig, og derfor lønner det seg å tenke strategisk! Ved å ta i bruk forskjellige gjenstander vil du kunne påvirke karakteren din sine ferdigheter. Du kan blant annet løpe raskere, skyte mer presist eller bli mer motstandsdyktig mot andres taklinger. Hver eneste av karakterene du kan spille har også sin helt unike spillestil!

Når du har fått på deg drakten, så gjelder det bare å finne venner som er tøffe nok til å prøve seg online i «Strikers Club»-modusen. Her kan du lage din helt egen fotballklubb, og dere konkurrerer mot andre klubber fra hele verden med opptil 20 spillere per klubb. Når dere vinner kamper rykker dere oppover på tabellen, og før du vet ordet av det så kan dere ligge i verdenstoppen! Hver klubb kan tilpasse uniformene sine, og du tjener «tokens» i spillet etter hver kamp som kan brukes for å gjøre hjemmebanen kulere.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge