Skip to main content

Viva Festivale! Gjør deg klar for festival og karneval i februaroppdateringen til Animal Crossing: New Horizons!

tirsdag 26. januar 2021
Uansett om du har bodd lenge på øya eller om du er nyinnflyttet i Animal Crossing: New Horizons til Nintendo Switch, så håper vi at du har lyst å bli med på årets flotteste karneval!

Som alltid venter en rekke nyheter på deg fra nye reaksjoner til sesongbaserte gjenstander, og selvfølgelig en hel del nye produkter som vil være tilgjengelige i butikkene på øya. Sjekk ut Festival-traileren for mer informasjon om hva som venter deg i denne fjærkledde og fargerike festivalen!

Oppdateringen slippes den 28. januar og inneholder følgende:

  • Festivalen – Ingenting gjør en kald måned bedre enn en fargerik festival fylt med dans og flyvende fjær! Den 15. februar braker det løs når danseren Pavé kommer til øya i et smell av konfetti og karnevalstemning. Merk at på denne dagen (den 15. februar) kan du også fange flyvende fjær med sommerfuglnettet og bytte dem mot et enestående dansenummer fra Pavé. De regnbuefargede fjærene er virkelig et unikt syn på øya, så her gjelder det å være rask om du skal sikre deg en fjær i hatten! Du kan selvfølgelig også invitere venner over på øya for å ta del i festlighetene sammen.
  • Nye reaksjoner – Få tilgang til den helt nye «Viva Festivale»-reaksjonspakken fra Nook’s Cranny som inneholder reaksjonene: «Feelin’ It», «Let’s Go», «Viva» og «Confetti».
  • Nye klær og kostymer – Hva er vel et karneval uten kostymer? Allerede den 1. februar venter en rekke nye kostymer deg hos Able Sisters, men kun i en begrenset periode.
  • Sesongbaserte gjenstander – En rekke nye gjenstander vil være tilgjengelig gjennom Nook Shopping. Spillere kan feire sesongen sammen med alt fra sjokoladehjerter til hjerteformede buketter fylt av vakre blomster. Disse gjenstandene er tilgjengelig 1.-14. februar. I tillegg vil det være tilgjengelige gjenstander for «Lunar New Year» og «Big Game Celebration» i gitte perioder i januar og februar.

Men det stopper ikke der, for det kommer selvfølgelig en helt ny oppdatering til Animal Crossing: New Horizons allerede i mars. Så her er det bare å følge med!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge