nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

 • Det mysterierike eventyret starter opp med nye gåter og puslespill, nye kostymer og nye måter å spille på når LAYTON’S MYSTERY JOURNEY™: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition kommer til Nintendo Switch.

  I dette spillet i Laytons mysteriepusleserie har den berømte Professor Hershel Layton forsvunnet, og det er opp til datteren hans Katrielle, ei smart og livlig ung dame med ferdigheten til å finne sannheten til tross for lite bevis, å innta scenelyset som vår nye hovedperson. Hun blir hjulpet i sine bestrebelser av en fargerik gjeng karakterer som er nye i serien, inkludert en ung student med navnet Ernest Greeves som fungerer som hennes assistent, og Sherl, en snakkende hund som starter som Katrielles første klient, men blir kjapt hennes partner.

  LAYTON’S MYSTERY JOURNEYTM: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition markerer første gang et spill i LAYTON-serien kan spilles på tv-skjermen, og åpner den perfekte muligheten for lovende etterforskere til å dele gleden av pusleløsning med venner og familie. Kontrollen er så simpel og intuitiv som alltid, og spillet kan spilles med enten knapper, bevegelseskontroll eller Nintendo Switch-konsollens pekeskjerm i håndholdt modus. Ikke nok med det gir en rekke nytt innhold og oppdaterte gameplayfunksjoner både fans og nykommere mer enn nok å snurre hjernen rundt. Her er en oversikt over nyheter:Nye puslespill: Denne Deluxe Edition inkluderer over 40 helt nye puslespill, og samtidig har noen puslespill fra Nintendo 3DS-versjonen blitt finpusset.

  • Nye puslespill: Denne Deluxe Edition inkluderer over 40 helt nye puslespill, og samtidig har noen puslespill fra Nintendo 3DS-versjonen blitt finpusset.
  • Forbedret grensesnitt og grafikk: Nøkkelinformasjonen til hvert puslespill kan nå sees på én skjerm, og grafikken har fått en HD-overhaling.
  • Tilgjengelig ekstrainnhold: Ekstrainnhold som tidligere ble lansert som betalt DLC, inkludert kostymene “Daddy’s Girl” og “Luke Lookalike”, er nå tilgjengelig fra starten av.
  • Nye kostymer: Over 50 nye kostymer har blitt innlemmet, og alle kan låses opp gjennom spillets gang.

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

Lanseringsdato: 08. november 2019
Konsoll: Nintendo Switch
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

TBC

Håndholdt-modus

PEGI: