Nintendo logotype

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Link tar steget ut i en åpen verden i det nyeste spillet i serien.

    Glem alt du vet om The Legend of Zelda-spillene. Bli med til en verden fylt av oppdagelser, utforskning og eventyr i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, et banebrytende nytt spill i den kritikerroste serien. Reis over vakre enger, gjennom frodige skoger og opp til fjelltoppene mens du oppdager hva som har skjedd med det ruinerte kongeriket Hyrule i dette fantastiske, åpne eventyret.

    Limited Edition

    En Limited Edition av Nintendo Switch-versjonen har blitt lansert i et begrenset opplag. Denne utgaven inkluderer spillet, en CD med musikken fra spillet og en Master Sword of Resurrection-statuett.

    Utforsk Hyrules villmark etter eget ønske

    Klatre opp tårn og fjelltopper på leting etter nye destinasjoner, bestem deretter selv hvordan du vil komme deg dit og stup ut i villmarken. På veien vil du kjempe mot svære fiender, jakte på ville dyr og samle ingredienser til maten og helsedrikkene du vil trenge for å være i toppform gjennom reisen din.

    Over 100 Shrines of Trials å oppdage og overkomme

    Shrines er spredt rundt om i landskapet og venter på å bli oppdaget i en hvilken som helst rekkefølge. Let etter dem på forskjellige måter og løs en rekke puslespill inni dem. Jobb deg gjennom utfordringene som venter deg for å få spesielle redskaper og andre belønninger som vil hjelpe deg under eventyret.

    Vær beredt og skikkelig utstyrt

    Med en hel verden som venter på å bli utforsket vil du trenge en rekke klesplagg og redskaper for å nå hvert hjørne. Du vil kanskje måtte ta på deg varmere klær eller ikle deg noe som passer ørkenvarmen bedre. Noen klesplagg har til og med spesielle effekter, slik som å gjøre deg raskere eller mer snikete.

    Bekjemp fiender med strategi

    Verdenen er fylt med fiender i alle former og fasonger. Hver av dem har sine egne angrepsmønstre og våpen, så du må tenke kjapt for å utvikle de riktige strategiene for å beseire dem.

    amiibo-støtte

    Du kan lese inn Wolf Link-amiibo for å påkalle Wolf Link i spillet. Wolf Link vil angripe fiender på eget initiativ og hjelpe deg med å finne gjenstandene du leter etter. Det kommer også en egen amiibo-serie til The Legend of Zelda: Breath of the Wild som for øyeblikket består av de fem figurene Link (Rider), Link (Archer), Guardian, Zelda og Bokoblin.

    DLC Pack 1: The Master Trials

    Den første DLC-pakken til The Legend of Zelda: Breath of the Wild har fått tittelen "The Master Trials" og lanseres sommeren 2017. Her er en oversikt:

    • Trial of the Sword: Besøker du dette stedet kan du utfordre deg selv med Trial of the Sword (tidligere kjent som "Cave of Trials") hvor fiender dukker opp på rekke og rad. Link starter uten noe utstyr, og må beseire alle fiendene i hvert rom for å komme seg videre. Totalt sett vil Trial of the Sword inneholde 45 rom, og klarer du alle sammen vil Master Sword vekkes og vil dermed alltid være i sin glødende tilstand når du bruker det.
    • Hard Mode: Fans som er ute etter en skikkelig utfordring kan glede seg til Hard Mode hvor fiendene er sterkere (f.eks. røde Bokoblins er nå blå) og du vil kanskje til og med møte mektige fiender som du ellers ikke møter under normale omstendigheter. Fiender vil også sakte få tilbake helse i kamp slik at du må beseire dem så kjapt som mulig, og vil lettere legge merke til Link, noe som gjør det vanskeligere å snike seg opp på dem. I tillegg vil nå planker som holdes oppe av ballonger være spredt rundt om i Hyrule, og når du disse vil du kunne bekjempe fiender og samle skatter.
    • Hero's Path Mode: Det er spennende å utforske Hyrule, men noen ganger er det vanskelig å huske hvor du har vært. Denne nye spillmodusen dokumenterer hvert skritt du har tatt og markerer dette i grønt på kartet. Ruten du har gått de siste 200 spilletimene vil lagres, og inkluderer en tidslinje. Dette virker retroaktivt, så har du allerede lagt timevis av spilling bak deg vil du allikevel kunne se hvor du har vært. Hero's Path vil hjelpe deg å identifisere steder du enda ikke har besøkt.
    • Korok Mask: Ved å finne den nye Korok Mask vil det bli mye enklere å finne de skjulte Korok som gjemmer seg over hele Hyrule. Masken vil riste når du har den på deg og det er en Korok skjult et sted i nærheten.
    • Travel Medallion: Et eller annet sted i Hyrule vil det dukke opp en skattekiste som inneholder Travel Medallion. Med denne kan du opprette et midlertidig reisepunkt der du står for øyeblikket. Link kan deretter transportere seg til det punktet når som helst. Kun ett reisepunkt kan settes med Travel Medallion av gangen.
    • Nytt utstyr: Åtte nye typer utstyr inspirert av tidligere karakterer og spill i serien vil bli tilgjengelig med den første DLC-pakken. Når du finner dem vil dette utstyret minne deg som favorittspill og karakterer som Midna, Tingle, Phantom og Majora’s Mask.

    Den andre nedlastingspakken lanseres nærmere jul og vil tilby nye utfordringer der spillere får en ny, underjordisk bane og en ny handling i spillet.

    «Det Hyrule vi har skapt i The Legend of Zelda: Breath of the Wild er så stort og levende at vi ville tilby spillere enda flere opplevelser der», forteller Nintendos utvikler Eiji Aonuma, som har jobbet som produsent for The Legend of Zelda-spillserien veldig lenge.


    Karakter 6/6
    "Kanskje er dette det aller beste spillet i serien. Kanskje er dette det aller beste spillet."
    - Pressfire.no

       • Characters


    Backgrounds


    Limited Edition


    Logos


    DLC1 - Final in-game graphics may vary

  • No. 5 Link
    Hyrules grønnkledte helt og innehaveren av motets trekraft. En ekspert med sverdet og en rekke forskjellige andre våpen...
    No. 13 Zelda
    Hyrules prinsesse og innehaveren av visdommens trekraft. Hun trues stadig av ondskap som er ute etter å overta Hyrule.
    No. 22 Toon Link
    En av Links mange reinkarnasjoner. Toon Link er fra Wind Waker-versjonen av Hyrule og er mer tegneserieaktig enn de...
    No. 23 Sheik
    Sheik er prinsesse Zeldas alterego fra Ocarina of Time. Sheik er kjapp, smidig og en ekspert med sine små kastekniver.
    No. 41 Ganondorf
    Hovedskurken i The Legend of Zelda-serien og innehaveren av maktens trekraft. Han er alltid ute etter den mektige...
    Wolf Link
    I The Legend of Zelda: Twilight Princess blir Link forvandlet til en ulv i Twilight Realm, og Midna leder ham gjennom...
    Link (Archer)
    Link fra Breath of the Wild spenner buen og er rede til å fyre av et dødelig skudd.
    Link (Rider)
    Link fra Breath of the Wild er klar til eventyr på sin trofaste hest.
    Guardian
    De farlige Guardians fra Breath of the Wild har blitt forvandlet til den største amiibo-figuren sett bort ifra Giant...
    Zelda
    Prinsesse Zelda fra Breath of the Wild våkner til live som amiibo-figur.
    Bokoblin
    En av Links mest kjente fiender kan nå angripe amiibo-samlingen din!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Lanseringsdato: 03. mars 2017
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus

Relaterte produkter

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Link tar steget ut i en åpen verden i det nyeste spillet i serien.