fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 • Link tar steget ut i en åpen verden i det nyeste spillet i serien.

  zelda botw game of the yearGlem alt du vet om The Legend of Zelda-spillene. Bli med til en verden fylt av oppdagelser, utforskning og eventyr i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, et banebrytende nytt spill i den kritikerroste serien. Reis over vakre enger, gjennom frodige skoger og opp til fjelltoppene mens du oppdager hva som har skjedd med det ruinerte kongeriket Hyrule i dette fantastiske, åpne eventyret.

  Limited Edition

  En Limited Edition av Nintendo Switch-versjonen ble lansert i et begrenset opplag. Denne utgaven inkluderer spillet, en CD med musikken fra spillet og en Master Sword of Resurrection-statuett.

  Utforsk Hyrules villmark etter eget ønske

  Klatre opp tårn og fjelltopper på leting etter nye destinasjoner, bestem deretter selv hvordan du vil komme deg dit og stup ut i villmarken. På veien vil du kjempe mot svære fiender, jakte på ville dyr og samle ingredienser til maten og helsedrikkene du vil trenge for å være i toppform gjennom reisen din.

  Over 100 Shrines of Trials å oppdage og overkomme

  Shrines er spredt rundt om i landskapet og venter på å bli oppdaget i en hvilken som helst rekkefølge. Let etter dem på forskjellige måter og løs en rekke puslespill inni dem. Jobb deg gjennom utfordringene som venter deg for å få spesielle redskaper og andre belønninger som vil hjelpe deg under eventyret.

  Vær beredt og skikkelig utstyrt

  Med en hel verden som venter på å bli utforsket vil du trenge en rekke klesplagg og redskaper for å nå hvert hjørne. Du vil kanskje måtte ta på deg varmere klær eller ikle deg noe som passer ørkenvarmen bedre. Noen klesplagg har til og med spesielle effekter, slik som å gjøre deg raskere eller mer snikete.

  Bekjemp fiender med strategi

  Verdenen er fylt med fiender i alle former og fasonger. Hver av dem har sine egne angrepsmønstre og våpen, så du må tenke kjapt for å utvikle de riktige strategiene for å beseire dem.

  amiibo-støtte

  Du kan lese inn Wolf Link-amiibo for å påkalle Wolf Link i spillet. Wolf Link vil angripe fiender på eget initiativ og hjelpe deg med å finne gjenstandene du leter etter. Det kommer også en egen amiibo-serie til The Legend of Zelda: Breath of the Wild som for øyeblikket består av de fem figurene Link (Rider), Link (Archer), Guardian, Zelda og Bokoblin.

  DLC Pack 1: The Master Trials

  Den første DLC-pakken til The Legend of Zelda: Breath of the Wild har fått tittelen "The Master Trials". Her er en oversikt:

  • Trial of the Sword: Besøker du dette stedet kan du utfordre deg selv med Trial of the Sword (tidligere kjent som "Cave of Trials") hvor fiender dukker opp på rekke og rad. Link starter uten noe utstyr, og må beseire alle fiendene i hvert rom for å komme seg videre. Totalt sett vil Trial of the Sword inneholde 45 rom. Klarer du alle sammen vil Master Sword vekkes, og dermed alltid være i sin glødende tilstand når du bruker det.
  • Hard Mode: Fans som er ute etter en skikkelig utfordring kan glede seg til Hard Mode hvor fiendene er sterkere (f.eks. røde Bokoblins er nå blå), og du vil kanskje til og med møte mektige fiender som du ellers ikke møter under normale omstendigheter. Fiender vil også sakte få tilbake helse i kamp, slik at du må beseire dem så kjapt som mulig, og vil lettere legge merke til Link, noe som gjør det vanskeligere å snike seg opp på dem. I tillegg vil nå planker som holdes oppe av ballonger være spredt rundt om i Hyrule, og når du disse vil du kunne bekjempe fiender og samle skatter.
  • Hero's Path Mode: Det er spennende å utforske Hyrule, men noen ganger er det vanskelig å huske hvor du har vært. Denne nye spillmodusen dokumenterer hvert skritt du har tatt og markerer dette i grønt på kartet. Ruten du har gått de siste 200 spilletimene vil lagres, og inkluderer en tidslinje. Dette virker retroaktivt, så har du allerede lagt timevis av spilling bak deg vil du allikevel kunne se hvor du har vært. Hero's Path vil hjelpe deg å identifisere steder du enda ikke har besøkt.
  • Korok Mask: Ved å finne den nye Korok Mask vil det bli mye enklere å finne de skjulte Korok som gjemmer seg over hele Hyrule. Masken vil riste når du har den på deg og det er en Korok skjult et sted i nærheten.
  • Travel Medallion: Et eller annet sted i Hyrule vil det dukke opp en skattekiste som inneholder Travel Medallion. Med denne kan du opprette et midlertidig reisepunkt der du står for øyeblikket. Link kan deretter transportere seg til det punktet når som helst. Kun ett reisepunkt kan settes med Travel Medallion av gangen.
  • Nytt utstyr: Åtte nye typer utstyr inspirert av tidligere karakterer og spill i serien vil bli tilgjengelig med den første DLC-pakken. Når du finner dem vil dette utstyret minne deg som favorittspill og karakterer som Midna, Tingle, Phantom og Majora’s Mask.

  DLC Pack 2 - The Champions' Ballad

  The Champions’ Ballad er den andre store delen av spillets Expansion Pass, og med den får du tilgang til et nytt, stort eventyr med nye utfordringer samt mer informasjon om «The Champions». Du vil også få en motorsykkel kalt Master Cycle Zero, som vi ta deg raskt gjennom landskapet i Hyrule.

  «Det Hyrule vi har skapt i The Legend of Zelda: Breath of the Wild er så stort og levende at vi ville tilby spillere enda flere opplevelser der», forteller Nintendos utvikler Eiji Aonuma, som har jobbet som produsent for The Legend of Zelda-spillserien veldig lenge.

  Link snubler over en ny prøvelse kalt Divine Beast Tamer's Trial etter å ha blitt ledet av en mystisk stemme. Utstyr deg med den nye One-Hit Obliterator for å rydde opp monsterleirer, oppdage nye Shrines, overkomme et helt nytt tempel med mer. Overkommer du disse hindrene vil det gi deg kraften til å påkalle den mektige Master Cycle Zero.

  I tillegg kan du hjelpe den omreisende trubaduren Kass med å fullføre en uferdig sang etterlatt av hans læremester. Ikke nok med det, Kass er også inspirert til å skrive egne vers som avslører scener fra fortiden til Champions og prinsesse Zelda som til og med Link ikke kjenner til.

  De følgende ni gjenstandene kan nå finnes rundt om i Hyrule, og de viser sin hyllest til tidligere spill i The Legend of Zelda-serien:

  • Island Lobster Shirt
  • Ravio's Hood
  • Zant's Helmet
  • Phantom Ganon Skull
  • Phantom Ganon Armor
  • Phantom Ganon Greaves
  • Royal Guard Cap
  • Royal Guard Uniform
  • Royal Guard Boots

  Det nye Ancient Horse Gear, som består av Ancient Bridle og Ancient Saddle, vil gi den utstyrte hesten flere ridesporer og muligheten til å bli tilkalt hvor som helst. Dette utstyret befinner seg i skjulte skattekister et eller annet sted i Hyrule og venter på å bli oppdaget av deg.


  Karakter 6/6
  "Kanskje er dette det aller beste spillet i serien. Kanskje er dette det aller beste spillet."

  - Pressfire.no


  Karakter 6/6
  "I Breath of the Wild» tar Nintendo Zelda-serien i en ny og åpen retning, og skaper et av de beste spillene i sagaens 30-årige historie."

  − Bergens Tidende


  Karakter 10/10
  "Dette er et nytt mesterverk i sjangeren, og fra start til slutt vil du få oppleve et av de beste eventyrene du noen gang har testet."

  - Gamereactor.no


  Terningkast 6
  "Terningkast syv! Det er bare å gi seg over. «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» er nå offisielt verdens beste videospill."

  - Adressa.no


  Terningkast 6
  "The Legend of Zelda: Breath of the Wild er det beste Zelda-spillet til nå – kan det bli bedre enn dette?"

  - NRK P3 Filmpolitiet


 • Characters


  Backgrounds


  Limited Edition


  Logos


  DLC1 - The Master Trials


  DLC2 - The Champions Ballad

 • No. 5 Link
  Hyrules grønnkledte helt og innehaveren av motets trekraft. En ekspert med sverdet og en rekke forskjellige andre våpen...
  No. 13 Zelda
  Hyrules prinsesse og innehaveren av visdommens trekraft. Hun trues stadig av ondskap som er ute etter å overta Hyrule.
  No. 22 Toon Link
  En av Links mange reinkarnasjoner. Toon Link er fra Wind Waker-versjonen av Hyrule og er mer tegneserieaktig enn de...
  No. 23 Sheik
  Sheik er prinsesse Zeldas alterego fra Ocarina of Time. Sheik er kjapp, smidig og en ekspert med sine små kastekniver.
  No. 41 Ganondorf
  Hovedskurken i The Legend of Zelda-serien og innehaveren av maktens trekraft. Han er alltid ute etter den mektige...
  Wolf Link
  I The Legend of Zelda: Twilight Princess blir Link forvandlet til en ulv i Twilight Realm, og Midna leder ham gjennom...
  Link (Archer)
  Link fra Breath of the Wild spenner buen og er klar til å fyre av et dødelig skudd.
  Link (Rider)
  Link fra Breath of the Wild er klar for nye eventyr på sin trofaste hest.
  Guardian
  De farlige Guardians fra Breath of the Wild har blitt forvandlet til den største amiibo-figuren sett bort ifra Giant...
  Toon Link (The Wind Waker)
  Så fin er Link i The Legend of Zelda: The Wind Waker. I dette spillet lever Link et ytterst fredfullt liv på Outset...
  Link (The Legend of Zelda)
  Denne amiibo-figuren er en 3D-figur av 8-bit Link fra det klassiske The Legend of Zelda-spillet som kom ut til Nintendo...
  Zelda (The Wind Waker)
  Prinsesse Zelda slik hun ser ut i spillet The Legend of Zelda: The Wind Waker, ikledd en vakker prinsessekjole.
  Link (Ocarina of Time)
  Denne amiibo-figuren viser Link fra det klassiske spillet The Legend of Zelda: Ocarina of Time, hvor han er 17 år og...
  Zelda
  Prinsesse Zelda fra Breath of the Wild våkner til live som amiibo-figur.
  Bokoblin
  En av Links mest kjente fiender kan nå angripe amiibo-samlingen din!
  Link (Majora’s Mask)
  I sitt forsøk på å redde landet Termina fra en sikker undergang må Link bruke mange forskjellige masker i spillet The...
  Link (Skyward Sword)
  I The Legend of Zelda: Skyward Sword bor Link på en svevende øy kalt Skyloft og har et sverd som bebos av et vesen som...
  Link (Twilight Princess)
  Slik ser Link ut i The Legend of Zelda: Twilight Princess, spillet hvor han allierer seg med den mystiske skapningen...
  Zora Champion Mipha
  Mipha er Zora-folkets Champion og føreren av Divine Beast Vah Ruta. Dette er en av de fire amiibo-figurene som inngår i...
  Gerudo Champion Urbosa
  Urbosa er Gerudo-stammens Champion og føreren av Divine Beast Vah Naboris. Dette er en av de fire amiibo-figurene som...
  Goron Champion Daruk
  Daruk er Goron-folkets Champion og føreren av Divine Beast Vah Rudania. Dette er en av de fire amiibo-figurene som...
  Rito Champion Revali
  Revali er Rito-folkets Champion og føreren av Divine Beast Vah Medoh. Dette er en av de fire amiibo-figurene som inngår...
  Champions Pack
  Denne pakken inneholder alle de fire Champions fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Mipha fra Zora-folket,...
  Link
  Har du noensinne sett en så søt og sjarmerende versjon av Link? Vår grønnkledte helt er klar til eventyr og mysterier...
  Zelda & Loftwing
  Links barndomsvenn Zelda og hennes pålitelige blå Loftwing.

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Lanseringsdato: 03. mars 2017
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Eventyr
Antall spillere: 1 (lokalt)
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus

Relaterte produkter

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Link tar steget ut i en åpen verden i det nyeste spillet i serien.