Nintendo logotype
 • Spill
 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 • Link tar steget ut i en åpen verden i det nyeste spillet i serien.

  Glem alt du vet om The Legend of Zelda-spillene. Bli med til en verden fylt av oppdagelser, utforskning og eventyr i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, et banebrytende nytt spill i den kritikerroste serien. Reis over vakre enger, gjennom frodige skoger og opp til fjelltoppene mens du oppdager hva som har skjedd med det ruinerte kongeriket Hyrule i dette fantastiske, åpne eventyret.

  Limited Edition

  En Limited Edition av Nintendo Switch-versjonen har blitt lansert i et begrenset opplag. Denne utgaven inkluderer spillet, en CD med musikken fra spillet og en Master Sword of Resurrection-statuett.

  Utforsk Hyrules villmark etter eget ønske

  Klatre opp tårn og fjelltopper på leting etter nye destinasjoner, bestem deretter selv hvordan du vil komme deg dit og stup ut i villmarken. På veien vil du kjempe mot svære fiender, jakte på ville dyr og samle ingredienser til maten og helsedrikkene du vil trenge for å være i toppform gjennom reisen din.

  Over 100 Shrines of Trials å oppdage og overkomme

  Shrines er spredt rundt om i landskapet og venter på å bli oppdaget i en hvilken som helst rekkefølge. Let etter dem på forskjellige måter og løs en rekke puslespill inni dem. Jobb deg gjennom utfordringene som venter deg for å få spesielle redskaper og andre belønninger som vil hjelpe deg under eventyret.

  Vær beredt og skikkelig utstyrt

  Med en hel verden som venter på å bli utforsket vil du trenge en rekke klesplagg og redskaper for å nå hvert hjørne. Du vil kanskje måtte ta på deg varmere klær eller ikle deg noe som passer ørkenvarmen bedre. Noen klesplagg har til og med spesielle effekter, slik som å gjøre deg raskere eller mer snikete.

  Bekjemp fiender med strategi

  Verdenen er fylt med fiender i alle former og fasonger. Hver av dem har sine egne angrepsmønstre og våpen, så du må tenke kjapt for å utvikle de riktige strategiene for å beseire dem.

  amiibo-støtte

  Du kan lese inn Wolf Link-amiibo for å påkalle Wolf Link i spillet. Wolf Link vil angripe fiender på eget initiativ og hjelpe deg med å finne gjenstandene du leter etter. Det kommer også en egen amiibo-serie til The Legend of Zelda: Breath of the Wild som for øyeblikket består av de fem figurene Link (Rider), Link (Archer), Guardian, Zelda og Bokoblin.

  Nedlastbart ekstrainnhold

  Du kan kjøpe et Expansion Pass som vil gi deg tilgang til to nedlastingspakker. Disse pakkene vil lanseres senere i år. Rett etter at du har kjøpt et Expansion Pass kommer det til å dukke opp tre skattekister på The Great Plateau i spillet. En av kistene vil inneholde en trøye med Nintendo Switch-logo som Link kan ha på seg i spillet, mens de to andre kistene vil inneholde gjenstander som Link kan bruke.

  • Den første nedlastingspakken lanseres i sommer og vil inneholde en Cave of Trials-utfordring, en ny vanskelighetsgrad i spillet samt en ny funksjon for kartet i spillet.
  • Den andre nedlastingspakken lanseres nærmere jul og vil tilby nye utfordringer der spillere får en ny, underjordisk bane og en ny handling i spillet.

  «Det Hyrule vi har skapt i The Legend of Zelda: Breath of the Wild er så stort og levende at vi ville tilby spillere enda flere opplevelser der», forteller Nintendos utvikler Eiji Aonuma, som har jobbet som produsent for The Legend of Zelda-spillserien veldig lenge.


  Karakter 6/6
  "Kanskje er dette det aller beste spillet i serien. Kanskje er dette det aller beste spillet."
  - Pressfire.no

    • Backgrounds


  Characters


  Limited Edition


  Logos

 • No. 5 Link
  Hyrules grønnkledte helt og innehaveren av motets trekraft. En ekspert med sverdet og en rekke forskjellige andre våpen...
  No. 13 Zelda
  Hyrules prinsesse og innehaveren av visdommens trekraft. Hun trues stadig av ondskap som er ute etter å overta Hyrule.
  No. 22 Toon Link
  En av Links mange reinkarnasjoner. Toon Link er fra Wind Waker-versjonen av Hyrule og er mer tegneserieaktig enn de...
  No. 23 Sheik
  Sheik er prinsesse Zeldas alterego fra Ocarina of Time. Sheik er kjapp, smidig og en ekspert med sine små kastekniver.
  No. 41 Ganondorf
  Hovedskurken i The Legend of Zelda-serien og innehaveren av maktens trekraft. Han er alltid ute etter den mektige...
  Wolf Link
  I The Legend of Zelda: Twilight Princess blir Link forvandlet til en ulv i Twilight Realm, og Midna leder ham gjennom...
  Link (Archer)
  Link fra Breath of the Wild spenner buen og er rede til å fyre av et dødelig skudd.
  Link (Rider)
  Link fra Breath of the Wild er klar til eventyr på sin trofaste hest.
  Guardian
  De farlige Guardians fra Breath of the Wild har blitt forvandlet til den største amiibo-figuren sett bort ifra Giant...
  Zelda
  Prinsesse Zelda fra Breath of the Wild våkner til live som amiibo-figur.
  Bokoblin
  En av Links mest kjente fiender kan nå angripe amiibo-samlingen din!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Lanseringsdato: 03. mars 2017
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Eventyr
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus

Relaterte produkter

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Link tar steget ut i en åpen verden i det nyeste spillet i serien.