Skip to main content
The Hidden Treasure of Area Zero

The Hidden Treasure of Area Zero

I The Hidden Treasure of Area Zero vil du endelig kunne utforske hva som skjuler seg utenfor Paldea-regionen!

The Hidden Treasure of Area Zero lanseres i to versjoner, én til Pokémon Scarlet og én til Pokémon Violet. Husk å kjøp den utgaven som samsvarer med din versjon av hovedspillet!

BONUS: Et helt nytt sett med uniformer!

Når du kjøper The Hidden Treasure of Area Zero får tilgang til en rekke nye uniformer*. Dette settet inneholder uniformer for vår, sommer, høst og vinter, og best av alt, du kan ta i bruk disse med en eneste gang!

*Etter å ha kjøpt nedlastningspakken kan du løse inn uniformsettet ved å trykke på «X»-knappen og deretter velge «Downloadable Content»-knappen nederst til høyre på menyen.

DEL 1: «THE TEAL MASK»

Bli med på en eventyrlig skoletur til fredfulle Kitakami. Her lever innbyggerne harmonisk ved foten av et majestetisk fjell. Så det er bare å ta på seg den tradisjonelle «jinbei»-drakten og utforske mysteriene bak folkeeventyrene i regionen. Du vil også møte på en rekke nye venner og Pokémon på veien! Denne regionen er kjent for Pokémon som Okidogi, Munkidori og Fezandipiti, som alle tre regnes som landsbyens beskyttere fra en svunnen tid. Du vil også kunne stifte bekjentskap med Ogerpon, en Pokémon som kjennetegnes av dens fryktinngytende maske!

DEL 2: «THE INDIGO DISK» – PLANLAGT UTGIVELSESDATO: VINTEREN 2023

I denne delen vil du kunne reise til den nylig etablerte «Blueberry Academy»-skolen. Her vil du kunne ta på deg en helt ny skoleuniform, samt oppleve det spennende livet som venter deg som en fersk utvekslingsstudent! Det unike med «Blueberry Academy», er at skolen i all hovedsak ligger under havoverflaten og spesialiserer seg på Pokémon-kamper! Du vil i tillegg møte på den legendariske Pokémon Terapagos, som glitrer med sin unike aura!

Bonus om du kjøper utvidelsespakken tidlig:

Om du forhåndskjøper The Hidden Treasure of Area Zero innen 31. oktober 2023, så vil du motta en e-post som inneholder en Mystery Gift-kode som gir deg en Hisuian Zoroark med «Tera»-typen «Dark» og som kan manøveren «Happy Hour», en manøver den normalt sett ikke kan lære seg!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge