Skip to main content

Joy-Con

Når du kjøper en Nintendo Switch eller Nintendo Switch – OLED Model vil det alltid følge med ett par med Joy-Con-kontrollere. Om du skulle ønske å invitere flere til å spille er det mulig å kjøpe ekstra kontrollere til spill med flerspillermodus. Joy-Con selges både separat og i par.

Joy-Con-kontrollerne kan brukes uavhengig av hverandre som to individuelle, fullt fungerende håndkontrollere, eller sammen som én håndkontroll når de er koblet til Joy-Con-grepet. Merk at det er forskjell på venstre (L) og høyre (R) Joy-Con. De kan også kobles direkte til konsollen i håndholdt modus eller deles med venner i kompatible flerspillertitler.

Joy-Con-kontrollerne inneholder en avansert «HD rumble»-funksjon som kan berike kompatible spill med diskret vibrering som er mye mer realistisk enn tidligere. Med den innebygde «HD rumble»-funksjonen i Joy-Con-kontrollerne kan du oppleve et realismenivå som det ikke er mulig å skape kun ved hjelp av lyd og bilde. Det følger også med håndleddstropper som gjør at du kan feste Joy-Con-kontrollerne til håndleddet, dette er spesielt viktig i spill som bruker mye bevegelser.


Du lader opp kontrollerne ved å koble de på Nintendo Switch-konsollen eller du kan lade de via et dedikert Joy-Con-ladegrep (selges separat).


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge