Skip to main content

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon lanseres den 17. mars 2023 til Nintendo Switch!

fredag 9. desember 2022
Under nattens Game Awards annonserte Nintendo ett spill og én utvidelse, i tillegg til å vinne en rekke priser.

Den første av Nintendos trailere som ble vist frem var selve annonseringen av Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, et helt nytt spill som tar en ny vri på den kritikerroste Bayonetta-serien. I dette spillet tar du på deg rollen som Cereza, og vi følger hennes reise som en ung heks i trening, lenge før hun ble kjent som Bayonetta. Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon lanseres til Nintendo Switch den 17. mars 2023.

Vi fikk også se en trailer fra den betalte utvidelsespakken Fire Emblem Engage Expansion Pass. Den første av de fire pakkene lanseres allerede samme dag som Fire Emblem Engage, den 20. januar 2023. Her vil vi få en rekke nytt innhold som inkluderer blant annet Edelgard, Dimitri og Claude fra Fire Emblem: Three Houses som et kombinert «Emblem», så vel som Tiki fra Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light som et annet «Emblem». Mer informasjon om de andre tre pakkene til Fire Emblem Engage Expansion Pass avsløres nærmere lansering, inkludert detaljer om den nye historiedelen som kommer i den fjerde pakken

Men la oss snakke litt mer om Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon! Her blir du med den unge hekseaspiranten Cereza, idet hun må trosse den forbudte skogen for å få de kreftene hun trenger for å redde moren sin. Du vil på denne eventyrbokinspirerte reisen fortsatt slå fra deg, men i tillegg vil du oppleve helt nye spillmekanikker som du aldri før har sett i Bayonetta-serien! Du vil også kunne styre Cheshire som vil hjelpe deg med å utforske verdenen rundt deg, løse gåter og selvfølgelig hjelpe deg med å komme dypere inn i den forbudte skogen.

Om du ønsker å ta en liten sniktitt på Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, så kan du det allerede nå via Bayonetta 3. Spillere som har kjøpt «Old Picture Book» fra Rodins butikk «The Gates of Hell» i Bayonetta 3 vil ha tilgang til demoen!

Men det var ikke bare trailere og annonseringer natten bydde på, Nintendo tok også med seg en rekke priser fra nattens utdeling:

  • Bayonetta 3 vant prisen for «beste actionspill»!
  • Kirby and the Forgotten Land vant prisen for «beste familiespill»!
  • Splatoon 3 vant prisen for «beste flerspilleropplevelse»!
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vant prisen for «mest etterlengtede spill»!

Og helt til slutt, om du har plukket opp årets flerspilleropplevelse, så starter Splatoon 3 sitt første «Big Run» fra den 10. desember klokken 02:00 vår tid til 02:00 den 12. desember. Under «Big Run» vil spillere måtte spille sammen i kamper mot bølger av «Salmonid»-fiender på Wahoo World-banen. Og alle som blir med på «Big Run»-arrangementet får i tillegg en dekorasjon i spillet som takk for at de ble med!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge