Skip to main content

Blå Nintendo Switch Lite slippes i Europa den 7. mai!

onsdag 14. april 2021
Blå Nintendo Switch Lite slippes i Europa den 7. mai!
Den 7. mai 2021 utvides fargepaletten til Nintendo Switch Lite-konsollene med et nytt og friskt tilskudd. Denne gangen er det blåfargen som står for tur! Alle konsollene i Nintendo Switch Lite-serien er spesielt designet for håndholdt spilling. Dette gjør det enkelt å ta med seg spill og spillgleden uansett hvor man er på vei.

En av de nye titlene som passer perfekt for håndholdt spilling er New Pokémon Snap. Her kan du lete etter unike og sjeldne Pokémon mens du utforsker deres naturlige habitat. Dra mellom frodige øyer, tette jungler og store ørkener idet du prøver å løse mysteriet bak det mystiske Illumina-fenomenet. Utforsk Lental-regionen som aldri før når New Pokémon Snap lanseres til Nintendo Switch-familien allerede den 30. april.

Et annet spennende spill som kommer til Nintendo Switch denne våren er det utrolig morsomme eventyret Miitopia som lanseres 21. mai. I Miitopia er det DU som er helten. Design dine egne karakterer inspirert av venner og familie, og dra ut på det lattermilde eventyret mot den fjesstjelende skurken Dark Lord! Dette er bare en liten smakebit av to nye spill til det allerede fantastiske spillbiblioteket som finnes til Nintendo Switch.

Som en dedikert håndholdt konsoll har Nintendo Switch Lite integrerte kontrollere og er mindre og lettere en Nintendo Switch. Men ikke la størrelsen lure deg, for den kan fortsatt spille alle spillene du elsker fra Nintendo Switch-biblioteket som støtter håndholdt modus.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge