Skip to main content

Nå kan du laste ned en gratis demo av Kirby and the Forgotten Land!

torsdag 3. mars 2022
Kirby and the Forgotten Land kommer til Nintendo Switch den 25. mars, og for alle som ønsker en liten smakebit, så finner du en gratis demo av spillet på Nintendo eShop allerede nå! Her kan du blant annet teste ut flere av Kirbys kopieringsegenskaper, samt den nye supermorsomme «Mouthful»-modusen!

Bli med Kirby på nye eventyr i Kirby and the Forgotten Land, og utforsk en fargerik og mystisk verden. Demoen lar deg spille igjennom tre nivåer fra den første verdenen i spillet. Du får også muligheten til å møte den første bossen i spillet, nemlig det skumle beistet Gorimondo! Om du fullfører demoen, vil du få tilgang til en «Present Code», en kode som du kan løse inn i fullversjonen av spillet og få noen nyttige gaver til eventyret som venter deg!

I demoen får du også sjansen til å teste ut den helt nye «Mouthful»-modusen, den mye omtalte nye egenskapen til Kirbys allerede velkjente repertoar. Nå kan Kirby inhalere større objekter som gjør at han forandrer fasong! I fullversjonen av spillet kan Kirby blant annet inhalere en bil for å kjøre rundt og en brusmaskin for å kaste brusbokser. I tillegg kan han svelge en pære for å lyse opp omgivelsene rundt seg. Det finnes også en hel rekke andre objekter i spillet som Kirby kan benytte «Mouthful»-modusen til.

Om du ønsker kan du også spille Kirby and the Forgotten Land sammen med en venn på samme konsoll. Som spiller nummer to tar du rollen som Bandana Waddle Dee, og kan dermed støtte Kirby på eventyrene hans. På denne måten kan du enkelt invitere med en venn eller et familiemedlem på ekspedisjonen!

Men alt er ikke bare heseblesende eventyr, du vil også få mange muligheter til å slappe av. Ta turen til Waddle Dee Town, som også fungerer som en hub-verden for eventyret ditt. Ved å hjelpe Waddle Dees på de forskjellige brettene i spillet vil du se at byen åpner seg opp, gi tilgang til å besøke nye butikker og muligheten til å teste ut kule minispill. Om du derimot ønsker å ta et enda større avbrekk fra eventyret kan du legge ut på en avslappende fisketur.

Sjekk ut den gratis demoen og gjør deg klar for lanseringen av Kirby and the Forgotten Land den 25. mars!


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge