Skip to main content

Xenoblade Chronicles 3 lanseres den 29. juli 2022!

tirsdag 19. april 2022
Xenoblade Chronicles 3 til Nintendo Switch kommer tidligere enn antatt! Originalt skulle spillet lanseres i september, men lanseringen er nå flyttet frem til juli 2022.

Denne gangen legger du ut på ditt største og mest episk Xenoblade-eventyr hittil, hvor det er selve «livet» som er det sentrale temaet.

Du inntar denne gangen rollen som Noah og Mio midt i en bryggende konflikt mellom to fiendtlige nasjoner, nærmere bestemt Keves og Agnus. Seks karakterer fra disse to nasjonene slår seg sammen for å finne sannheten bak konflikten, og dermed starter reisen mot Swordsmarch, det gigantiske sverdets land!

Kampsystemet i Xenoblade Chronicles 3:

  • Slåss med opptil syv karakterer: Akkurat som i tidligere Xenoblade Chronicles-spill starter kampene direkte på slagmarken. Du kan styre Noahs gruppe av seks karakterer, så vel som andre karakterer du møter underveis gjennom eventyret. Hver karakter har sine egne styrker i kamp, så her gjelder det å tenke strategisk!
  • Forandre klasse: Noah er en «Swordfigher» som er spesialisert på nærangrep, mens Mio på sin side er en «Zephyr» som distraherer fienden og unngår angrep. Hver karakter har deres egen klasse som består av deres egne styrker. Du kan gjennom eventyret forandre klassene til karakterene for å på den måten lage din helt unike gruppe!
  • Et nytt Interlink-system: Hver av duoene, Noah & Mio, Lanz & Sena og Eunie & Taion kan bruke «Interlink»-systemet når visse forutsetninger er oppfylt. Da vil duoen bli til en gigantisk skapning som kalles Ouroboros. Hver Ouroboros har sine egne spesialangrep og styrker, noe som gjør at timingen for når du starter forvandlingen er selve nøkkelen til slåsskampene.

Samleutgavene av spillet finner du eksklusivt på My Nintendo Store. Denne inkluderer en eksklusiv eske designet av Masatsugu Saito, og inneholder blant annet en kunstbok på over 250 sider og en Steel Book til spillet. Flere detaljer vil bli avslørt ved en senere anledning.


Følg oss gjerne på sosiale medier for å få med deg små og store nyheter fra Nintendos verden, bli med på kule konkurranser og mye mer!


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge