Skip to main content

Hva er Nintendo eShop?

Nintendo eShop er en onlinebutikk hvor du blant annet kan kjøpe spill og applikasjoner, laste ned gratis demoversjoner av spill, se på nye trailere og lete etter informasjon om ulike titler.
 • Fra hvilke konsoller kan jeg besøke Nintendo eShop?
  Du kan besøke Nintendo eShop via Nintendo Switch, Wii U og konsollene i Nintendo 3DS-familien. Instruksjoner om hvordan du får tilgang til Nintendo eShop finner du i manualen som fulgte med konsollen din.
 • Hvordan vet jeg om et spill er bra eller dårlig?

  Som regel vil det finnes en trailer til spillet, og alle som har spilt spillet i minst én time kan dessuten anmelde det. Hvert spill viser hvor mange brukere som har satt karakter samt gjennomsnittskarakteren. På denne måten får du lett et inntrykk av kvaliteten på spillet. Men til syvende og sist handler det selvsagt om hva du selv synes, så sjekk gjerne om det finnes en gratis demoversjon* av spillet som du kan laste ned og teste.

  *En demo er en utvalgt del av spillet som du får prøve gratis.

 • Kan jeg sette min egen karakter?

  Ja, selvsagt! Men husk at du må ha spilt spillet i minst én time før du kan gjøre det.

 • Hvordan kjøper jeg saker i Nintendo eShop?

  For å kunne kjøpe spill og programmer i Nintendo eShop må du fylle på Nintendo eShop-saldoen din med enten et bankkort (VISA eller MasterCard fungerer, men husk at en voksen person må fylle inn informasjonen) eller gjennom å fylle inn en aktiveringskode som du finner på et Nintendo eShop-kort. Nintendo eShop-kort får du kjøpt i utvalgte spill-, service- og matvarebutikker.

  Vil informasjon om bankkortet mitt bli lagret?

  Du velger selv om du vil at informasjon om bankkortet ditt skal lagres eller ikke. Ofte vil man lagre slike opplysninger av praktiske hensyn, slik at man slipper å fylle inn informasjonen på nytt hver gang. Derimot må du, av sikkerhetsmessige grunner, angi kortet CSV-kode hver gang.

 • Jeg har en nedlastingskode, men hvordan bruker jeg den?
  1. Start ”Nintendo eShop”
  2. Pek på ruten hvor det står ”Enter Download Code”
  3. Bruk pekeskjermen til å fylle inn nedlastingskoden din og trykk på ”ok”
 • Hvor mye minne må jeg ha på konsollen for å spille ulike spill?

  Det varierer kraftig fra spill til spill og fra konsoll til konsoll. Spill til Nintendo Switch er for eksempel oftest større enn tidligere spill til Wii U/Nintendo 3DS. Visse spill tar bare opp noen få MB, mens andre krever mange GB. Du må ha tilstrekkelig med plass på konsollminnet for å kunne laste ned et spill. Om du ikke har nok minne må du slette programvare som du ikke bruker så ofte (du kan laste ned spill du har kjøpt igjen uten at det koster deg noe*).

  * *Dette gjelder så lenge du har Nintendo eShop-kontoen din. Om du sletter kontoen din så er alle nedlastbare spill borte for alltid.

Feilsøking


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge