Spill inn og rediger videoklipp på Nintendo Switch

Slik lagrer du videosnutter fra en rekke spill på Nintendo Switch.

Mer informasjon:

• Du kan lagre opptil 30 sekunders videosnutter fra spillene du spiller på Nintendo Switch.
  • Lagede videoer kan editeres og postes online

Viktig:

• Video capture-funksjonen er kun tilgjenglig for Nintendo Switch-konsoller som er oppgradert til versjon 4.0.0 eller høyere, og er kompatible med de følgende titlene::
    • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
    • Mario Kart 8 Deluxe
    • ARMS
    • Splatoon 2
    • Flere titler vil være kompatible i fremtiden

Gjennomfør disse stegene:

For å spille inn videoklipp:

Hold nede Capture-knappen på venstre Joy-Con når du er i et kompatibelt spill.

• Opp til 30 sekunder av spillet frem til du presset Capture-knappen vil lagres.
  • Du kan se dine lagrede videoer i albummet ditt på Nintendo Switch.

For å editiere videoklipp du har tatt opp:

1. Velg "Album" fra HOME Menu, velg så "All Screenshots and Videos."
  2. Velg videoen du ønsker å editere og klikk "Editing and Posting" før du velger "Trim."
  3. Du kan selv justere hvor videoen starter og stopper.
  4. Når du er ferdig velger du "Save." Den editerte videoen lagres nå som en ny videofil.

Ta et bilde fra et lagret videoklipp:

1. Velg "Album" fra HOME Menu, og trykk "All Screenshots and Videos."
  2. Velg videoen du ønsker å ta et bilde.
    • Du kan pause (og starte) videoen ved å trykke på "Y"-knappen
  3. Velg"Editing and Posting" og trykk på "Save as Screenshot."

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.