fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

 • Administrer din egen motebutikk, møt kunder og finn stilige antrekk som passer til deres behov. Bli en ettertraktet stylist og jobb med kommende stjerner!

  I dette spillet inntar du rollen som butikkeier og stylist for stjernene, og tre håpefulle popstjerner stoler på at du kan hjelpe dem med å slå igjennom med stil!

  Historien begynner med at du får ansvaret for å ta over motebutikken til onkelen din. Butikken ligger i hjertet av en by fylt med potensielle kunder som ønsker å finne det perfekte antrekket. Hver kunde er et individ med sin egen personlighet og smak, og når de besøker butikken din er det viktig at du lytter til behovene deres slik at du kan hjelpe dem med å finne et passende antrekk og matchende tilbehør. Med over 20 000 gjenstander, hvorav mange er helt nye, er de kreative antrekkskombinasjonene nesten uendelige!

  Etter hvert som historien utspiller seg vil du bli kontaktet av talentbyrået Nin10 Productions som er på utkikk etter en stylist som kan ta seg av spirende popstjerner. Du vil med andre ord få muligheten til å bli en kjendisstylist i musikkverdenen! Det blir din oppgave å hjelpe tre unge popstjerner på veien til suksess. Design fantastiske antrekk og hjelp dem med å finne sin egen, unike identitet. Dersom du er skikkelig flink kan du til og med påvirke musikkstilen deres. Om du for eksempel velger et rocka antrekk til en sanger, så kan det være med på å ta musikken hennes i en mer rocka og dristig retning.

  I tillegg til alle gjenstandene i spillet, så kan du også benytte deg av kompatible amiibo-figurer for å legge til enda flere alternativer. Alle tilgjengelige figurer er kompatible med Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star. Noen amiibo-figurer, inkludert figurer fra Animal Crossing-, Splatoon- og Kirby-seriene, vil låse opp spesielle designelementer og emblemer som er inspirert av ulike karakterer, mens figurer fra andre amiibo-serier vil låse opp gjenstander med Nintendo-tema.

  Nintendo presents: New Style Boutique 3 – Styling Star byr blant annet på følgende nyheter:

  • Herreklær er tilbake! Mote er for alle, og mennene i byen trenger også en stylist! Herreklær vender tilbake til serien som en fullverdig funksjon i dette spillet, i en egen butikk. Ved å hjelpe menn får du økt innflytelse i byen og kan trigge hendelser som er direkte knyttet til herreklær.
  • «Design Centre»-applikasjonen i spillet lar deg designe dine egne klær og antrekk samt dele dem med venner online. En annen app i spillet, kalt Shopdo, lar deg laste opp butikken din slik at andre kan se hvordan du har stylet den. Du kan til og med selge klær til andre spillere med hjelp av spillets valuta.
  • Nye tilbehørstyper som hodetelefoner, armbånd og armbåndsur gir deg enda flere muligheter!
  • Mote handler ikke bare om klær, så du kan selvsagt også slippe kreativiteten løs når det kommer til hår og sminke. Nytt i dette spillet er også manikyr av negler. Du kan velge blant mange forskjellige neglelakkfarger og design.
  • En ny funksjon kalt «You Diva» lar deg gjenoppleve magien til musikkopptredenene i spillet og tilpasse dem ved å endre karakterer og antrekk. Husk at det finnes over 200 kvinnelige karakterer i spillet å velge imellom, som bare venter på å få skinne som stjerner på scenen!

 • Screenshots


  Characters


Nintendo Presents: New Style Boutique 3 – Styling Star

Lanseringsdato: 24. november 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Simulering
PEGI:

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.