Skip to main content

Nintendo Switch - lenke en bruker til en Nintendo Account

Nintendo Switch er en konsoll som alle kan ha glede av. Hver enkelt person kan opprette en bruker på konsollen. Dette vil lagre dataene deres når de spiller på Nintendo Switch.

Users

Hvis du lenker en bruker til en Nintendo Account, kan du bruke internettfunksjoner som Nintendo eShop og vennefunksjoner.

Du kan opprette opptil åtte brukere på én enkelt konsoll.

Legge til en bruker

Du kan legge til en bruker på konsollen ved å åpne SYSTEM SETTINGS (systeminnstillinger) i HOME-menyen og velge USER (bruker) ⇒ ADD NEW USER (legg til ny bruker).

Brukere

Slette en bruker

Når du sletter en bruker fra konsollen, sletter du også alle brukerens lagret-spill-data.

Du kan slette en bruker ved å gå til SYSTEM SETTINGS (systeminnstillinger) ⇒ USER (bruker) og velge DELETE USER (slett bruker).

Brukere

Opprette en lenke til en Nintendo Account

Hva er en Nintendo Account?

En Nintendo Account gjør det mulig å bruke My Nintendo-tjenester og enkelte apper for smart-enheter.

På Nintendo Switch-konsollen kan du bruke nettfunksjoner hvis du lenker brukeren din til en Nintendo Account.

Du må være 16 år eller eldre for å opprette en Nintendo Account. Er du 15 år eller yngre, må en voksen opprette en konto for deg.

Funksjoner som er tilgjengelige etter at du har opprettet en lenke.

Hver enkelt bruker på en Nintendo Switch-konsoll kan lenkes til én enkelt Nintendo Account. En lenke lar deg bruke nettfunksjoner, inkludert følgende:

 • Flerspiller på nett*
 • Vennefunksjoner
 • Nintendo eShop
 • Poste skjermdumper på sosiale nettverk

*Med unntak av noen programvarer og tjenester, vil du trenge medlemskap for å kunne spille på nett med Nintendo Switch-konsollen. 

Du trenger en Nintendo Account (gratis) for å bruke denne tjenesten.

Du må registrere konsollen din som den aktive konsollen for nedlastinger for din Nintendo Account hvis du ønsker å foreta kjøp i Nintendo eShop.

Slik oppretter du en lenke

1. Koble konsollen til internett.

2. Trykk på brukerikonet i HOME-menyen for å gå til brukersiden din, og velg PROFILE (profil) ⇒ LINK TO A NINTENDO ACCOUNT (opprett lenke til en Nintendo Account).

Connect

3. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en lenke til en Nintendo Account.

 • Barnekonto

  Opprett en barnekonto slik at barnet ditt trygt kan bruke nettfunksjoner

  Lenk en barnekonto til ditt barns bruker på Nintendo Switch-konsollen dersom de er 15 år eller yngre og ønsker å bruke konsollens nettfunksjoner. En barnekonto er en konto som en forelder eller verge kan opprette fra sin egen Nintendo Account.

  Forelderen eller vergen kan også endre passordet på en barnekonto.

  Hvis forelderen eller vergen endrer passordet på en barnekonto, må passordet skrives inn på ny før konsollen kan brukes til å spille på nett.

  Det kan ta litt tid før denne endringen viser seg på konsollen.

  Child account

  Hvordan er en barnekonto forskjellig fra en vanlig Nintendo Account?

  En barnekonto er en konto som er opprettet/forvaltet av en forelders eller verges Nintendo Account og kan brukes til å stille inn begrensninger for barnets spilling. Innstillinger og begrensninger på barnekontoen kan velges, endres og slettes fra forelderens eller vergens Nintendo Account.

  Du kan bruke en barnekonto for å begrense kjøp i Nintendo eShop på konsollen, eller velge å få et varsel sendt til e-post-adressen som er registrert i din Nintendo Account hver gang barnet ditt foretar et kjøp i Nintendo eShop.

  Begrensninger som kan stilles inn for en barnekonto

  Følgende begrensninger kan stilles inn for når brukeren som er lenket til barnekontoen besøker Nintendo eShop:

  • Begrens alle programvarekjøp
  • Skjul programvare som er klassifisert høyere enn innstilt aldersgrense.

  Opprette en barnekonto

  Du må ha en vanlig Nintendo Account for å opprette en barnekonto. Hvis du er forelder eller verge og ønsker å opprette en barnekonto for barnet ditt, må du først opprette en Nintendo Account til deg selv hvis du ikke allerede har en.

  Når du har opprettet en Nintendo Account, kan du opprette en barnekonto fra innstillingsskjermen i Nintendo Account.

  Vær oppmerksom på at hvis du sletter din Nintendo Account, vil enhver barnekonto som er lenket til den slettes automatisk. 


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge