Nintendo Switch - spillmoduser

Nintendo Switch bruker tre forskjellige spillmoduser som du kan bytte mellom når det passer deg. Dette er en kort innføring i alle tre spillmodusene.
  • TV-modus

I denne spillmodusen kan du spille Nintendo Switch-spill på en større skjerm. Du kan spille alene, eller samle folk og spille sammen!

CI NintendoSwitch PlayMode 12 image912w

Bruke konsollen i TV-modus

I tillegg til konsollen trenger du:

Nintendo Switch Dock

Nintendo Switch-dokk

TV

TV

HDMI cable

HDMI-kabel

AC adapter

Strømforsyning (HAC-002)

Tilkobling

1. Åpne dekselet bak på Nintendo Switch-dokken.

Nintendo Switch Dock

2. Koble strømforsyningen til den øverste porten og HDMI-kabelen til den nederste porten, og lukk dekselet.

Nintendo Switch Dock

3. Koble strømforsyningen til et strømuttak.

AC adapter

4. Koble HDMI-kabelen til TV-en.

HDMI Cable

5. Løsne Joy-Con-kontrollerne fra konsollen hvis du vil bruke dem mens konsollen er i TV-modus.

Detach Joy-Con

6. Hold konsollen over dokken og dytt konsollen ned. Hvis konsollen sitter skikkelig i dokken, vil skjermen på konsollen skru seg av.

Nintendo Switch Dock

7. Slå TV-en på og pass på at inngangskanalen er satt til HDMI. Deretter sjekker du om Nintendo Switch-skjermbildet vises på TV-en.

HDMI input

Termene HDMI og HDMI High-Definition Multimedia Interface, og HDMI-logoen, er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører HDMI Licensing LLC i USA og andre land.

• Bordmodus

Hvis du ikke har en TV, kan du fortsatt spille ved å plassere konsollen på et bord eller en annen flat overflate. Du kan spille med en venn ved å bruke én Joy-Con hver.

Tabletop mode

Bruke konsollen i bordmodus

Løsne Joy-Con kontrollerne fra konsollen, åpne støtten bak på konsollen og plasser den på en stabil overflate.

Detach Joy-Con

• Håndholdt modus

I denne modusen kan du ta konsollen med deg og spille hvor du vil. Den er praktisk for tog og andre trange plasser der det kan være vanskelig å sette konsollen ned.

Handheld

Bruke konsollen i håndholdt modus

Fest begge Joy-Con-kontrollerne på konsollen.

Attach Joy-Con

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.