Hva er Nintendo Network ID?

En Nintendo Network ID er en måte for deg å identifisere deg på når du bruker tjenester som Nintendo eShop, Miiverse, Wii U Chat, Nintendo Account eller når du spiller online. En Nintendo Network ID består av 6 til 16 tegn.

Du kan registrere en Nintendo Network ID både på Wii U og Nintendo 3DS, og om du eier begge konsolltypene kan du ha den samme Nintendo Network ID-en på begge to.

Merk deg at du må taste inn følgende informasjon når du skaper en Nintendo Network ID:

• Passord
  • Fødselsdag
  • Kjønn
  • Hvor du bor (land/fylke)
  • E-postadresse

Nintendo Network fungerer ikke bare med Nintendos egne titler, den kan også linkes til nettverkstjenester fra andre spillutviklere! Dessuten kan du bruke nettverkstjenester som Nintendo eShop og Miiverse fra andre apparater enn Nintendos egne - for eksempel data og smarttelefoner - takket være Nintendo Network ID.

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.