Skip to main content

Hvordan å sette restriksjoner på Nintendo eShop

Hvordan å sette kjøpsbegrensninger på Nintendo Switch-konsollen eller på den offisielle Nintendo-siden.

Viktig: Om du ikke overvåker kontoen du ønsker å sette begrensninger for, må du gjøre en av de følgende tingene:

 • Opprett en ny konto for barnet (15 år og under).
 • Knytt den eksisterende Nintendo-kontoen deres til din (16 år og eldre).
 • Sett Nintendo-kontoen som overvåket (hvis den allerede eksisterer innenfor din familiegruppe).

TILLEGGSINFORMASJON:

 • Begrensninger for kjøp på Nintendo Switch og den offisielle Nintendo-nettsiden kan bare settes av en forelder/foresatt gjennom en Nintendo-konto i en Nintendo-konto-familiegruppe.
 • En forelder/foresatt kan administrere kjøpsbegrensninger, inkludert automatisk fornyelse, for alle Nintendo-kontoer som er lagt til eller opprettet av forelderens/foresattens Nintendo-konto.

Følg disse stegene:

 1. Logg inn på din eksisterende forelder/foresatt Nintendo-konto for å få tilgang til Nintendo-kontoinnstillingene dine.
 2. Velg «Family Group».
 3. En liste over alle overvåkede kontoer i familiegruppen vil vises på skjermen. Velg Nintendo-kontoen du vil administrere begrensninger for.
 4. Velg hver innstilling du ønsker å justere:
  • «Spending Restrictions» - Merk boksen for kjøpsbegrensninger for å deaktivere kjøp og automatisk fornyelsesalternativer på Nintendo eShop for Nintendo Switch OG den offisielle Nintendo-nettsiden.
  • «Age-Based Purchase Restrictions» -  Merk av boksen for å begrense innholdet som kan sees på Nintendo eShop for Nintendo Switch. Innholdet vil automatisk begrenses basert på spillernes alder.
 5. Velg «Save changes» for å bekrefte endringen.

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge