Hvordan oppdaterer jeg Nintendo 3DS?

Nintendo står alltid på for å forbedre og legge til funksjoner og brukervennlighet i sine konsoller for å gi den best mulige opplevelsen. For å kunne leve opp til denne ambisjonen gis det mulighet å installere systemoppdateringer via Internett eller visse spill.

Vi anbefaler at du alltid prøver å holde Nintendo 3DS-konsollen din oppdatert til den nyeste systemversjonen. For å gjøre dette trenger du bare å følge de tre stegene under. Dersom du har aktivert SpotPass vil oppdateringer lastes ned automatisk, og alt du da trenger å gjøre er å klikke OK for å installere den.

Den nyeste systemversjonen for Nintendo 3DS (per 23.10.16) er 11.1.0-34E.

• Åpne "System Settings" i "HOME menu".
  • Velg "OTHER SETTINGS".
  • Bla deg til høyre og velg "SYSTEM UPDATE".

Vær oppmerksom på at konsollen må være koblet til Internett for å kunne laste ned oppdateringen.

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.