Hvordan overføre lagringsfiler til en Nintendo Switch i nærheten?

Her vil du kunne se hvordan du kan overføre lagringsfilene til et spill fra en Nintendo Switch-konsoll til en annen.

Viktig:

• Denne funksjonen lar deg overføre én lagringsfil per spill, per bruker, fra en Nintendo Switch-konsoll til en annen konsoll i nærheten.
  • Merk at når overføringen er over, så har lagringsfilen blitt flyttet til den nye konsollen, samt slettet fra den konsollen du overførte fra.
  • Et Nintendo Switch Online-abonnement er ikke påkrevd for å bruke denne funksjonen.

Utfyllende informasjon:

• Lagringsdata kan kun overføres mellom den samme brukeren, og må være koblet opp mot den samme Nintendo Account-kontoen
  • Begge konsollene må være oppgradert til 8.0.0 eller høyere, og de må være koblet til internett, så vel som å være fysisk i nærheten av hverandre.

Slik går du frem:

PÅ KONSOLLEN DU ØNSKER Å OVERFØRE LAGRINGSDATA FRA:
  1. Fra HOME Menu velger du “System Settings” > “Data Management” > “Transfer Your Save Data”.
  2. Velg nå “Send Save Data to Another Console” og deretter brukeren du ønsker å overføre lagringsdata fra.
  3. Velg så lagringsfilen du ønsker å overføre til den andre konsollen.
  4. Velg “Send Save Data”.

Viktig: Så fort lagringsfilen er overført, vil den bli slettet fra konsollen du overførte fra.

PÅ MOTTAKERKONSOLLEN:
  1. Fra HOME Menu velger du “System Settings” > “Data Management” > “Transfer Your Save Data”.
  2. Velg så “Receive Save Data” og plasser de to konsollene i nærheten av hverandre.

Viktig:

• Hvis det allerede finnes lagringsdata fra det same spillet på mottakerkonsollen, kan du enten avbryte overføringen (“Cancel the Transfer”), eller velge “Overwrite Save Data” for å overskrive filen.
    • Merk at data som blir slettet eller overskrevet ikke kan gjenopprettes..
  3. Klikk “OK” når overføringen er ferdig. Du kan nå fortsette å spille på konsollen du overførte lagringsfilen til.

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.