Skip to main content

Oppdatering for spillere som benytter seg av Nintendo Badge Arcade

I samsvar med annonsering rundt stengingen av en rekke onlinetjenester for spill på Nintendo 3DS og Wii U, så vil også Nintendo Badge Arcade påvirkes.

Før tjenesten stenges ned 8. april 2024, så har vi noen tips:

  • Etter at tjenesten legges ned, så vil Nintendo Badge Arcade gi deg en feilmelding når du åpner applikasjonen.

    Hvis Nintendo Badge Arcade åpnes etter onlinetjenestene er stengt, vil du få beskjed om at det ikke er mulig å bruke programmet. Som et resultat av dette, så vil «Practice Catcher» ikke lenger være tilgjengelig.

  • Det vil ikke lenger være mulig å plassere «badges» i «badge box»

    Når onlinetjenestene stenges, så vil merker opptjent i Nintendo Badge Arcade fortsatt være tilgjengelig for å dekorere Nintendo 3DS Home-menyen. Du vil derimot ikke lenger ha tilgang til å plassere merker i «badge box». Dette betyr at spillere vil kun ha tilgang til maks 100 kategorier og 1000 merker i «badge box».

    Vi anbefaler derfor at du plasserer merkene i boksen før tjenesten avsluttes i starten av april 2024.

Merk: Disse merkene for å dekorere HOME-menyen lagres som ekstra data på SD-kortet. Om du mister SD-kortet, eller SD-kortet slutter å fungere, vil du ikke ha mulighet til å få tilbake merkene dine. Derfor anbefaler vi at du tar en sikkerhetskopi av SD-kortet, for å være på den sikre siden.

  • Du kan forberede flere SD-kort og lagre forskjellig data på hvert av disse.
  • Du kan ikke kombinere data fra flere SD-kort til ett SD-kort senere.

Vi takker alle som har benyttet seg av Nintendo Badge Arcade og som har støtte denne funksjonen, og vi beklager evt. ulemper ved å ikke ha tilgang til denne tjenesten.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge