fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Remote Plus Peach Edition

 • En spesialutgave av Wii Remote Plus med Peach-tema!

  Wii Remote Plus er en av de mest avanserte tv-spillkontrollerne som finnes i dag. Den er bevegelsesfølsom og har en pekefunksjon som gjør at du kan peke direkte mot tv-skjermen og velge ulike alternativer. Dette benyttes på flere finurlige måter, som for eksempel å sikte og skyte i visse spill eller å utføre ulike handlinger uten å måtte navigere med hjelp av styrekorset og analoge stikker. Dessuten har den en innebygd høyttaler og ristefunksjon. Til tross for all den avanserte teknologien som finnes i dag, så finnes det ikke en annen håndkontroller som er like enkel å bruke. I mange spill holder der å peke og gjøre bevegelser i luften, og det er sjelden flere knapper enn de tilgjengelige A- og B-knappene benyttes.

  Spill sammen uten ledninger som floker seg!

  Wii Remote er helt trådløs og du kan koble fire Wii Remote-kontrollere til en Wii U-konsoll. Det er med andre ord ikke noe problem for fire personer å spille sammen foran tv-en!

  Pekefunksjon og spill i bevegelse!

  Pekefunksjonen og bevegelsesfølsomheten kjennetegner ikke bare Wii Remote Plus, men også Wii U som helhet. Pekefunksjonen innebærer at du kan peke kontrolleren mot tv-en slik at du ser en hånd (eller et annet ikon, det kommer an på spillet) som du kan gjøre mange ulike ting med. Gjør dine valg i menyer, sikt i FPS-spill, gi troppene ordre på en smidig måte i strategispill og mye mer.

  Bevegelsesfunksjonen er det som gjør Wii Remote Plus til en unik håndkontroller. Det finnes ingen annen håndkontroller på markedet som tilbyr nye måter å spille på – for alle. Det er akkurat like enkelt å bruke den som det høres ut som. Når du for eksempel spiller Wii Sports trenger du bare å bevege Wii Remote Plus med forarmen, så vil figuren i spillet gjøre det samme!

  Glem ikke høyttaleren, det innebygde minnet og ristefunksjonen

  Selv om det er bevegelsesfølsomheten og pekefunksjonen som kjennetegner Wii Remote Plus, så har den også noen andre egenskaper som det er verdt å nevne. De små prikkene du ser i midten av Wii Remote Plus er høyttalere som gir fra seg lyd, som for eksempel lyden av en skuddløsning fra våpen i et krigsspill eller lyden av en ball som treffer rekkerten i et sportsspill.

  Wii Remote har et innebygd minne hvor du blant annet kan lagre Mii-figurene dine, og på den måten kan du enkelt ta dem med deg til venner, uten at du trenger å bruke et minnekort. Minnet er imidlertid veldig lite, så bortsett fra Mii-figurer er det mest kontrollkonfigurasjoner som kan lagres og tas med. For eksempel kan du spare kontrollinnstillingene dine i Super Smash Bros. Brawl i en Wii Remote Plus, og overføringen av data skjer naturligvis trådløst.

  Ristefunksjonen stammer fra Nintendo 64-håndkontrolleren som var først ute med dette (tilbehøret Rumble Pak). Når du for eksempel skyter, blir truffet av fiendtlig ild eller sladder i svingen i racingspill, kjenner du hvordan Wii Remote Plus vibrerer, noe som er en stor del av spillfølelsen. Ristefunksjonen i Wii Remote Plus er imidlertid ikke like kraftig som den i Nintendo GameCube-håndkontrolleren.

  Drives med batterier

  To AA-batterier er alt som kreves for å holde Wii Remote Plus i gang. Det er imidlertid umulig å si nøyaktig hvor lenge to batterier varer, ettersom det kommer an på hvilke batterier som blir brukt og hvilket spill du spiller. To batterier følger med ved kjøp.

  Bruk Wii Remote Jacket og håndleddsreimen for trygg spilling!

  Når folk spiller Wii U kan de leve seg så mye inn i spillet at de klarer å miste håndkontrolleren! For å unngå ulykker burde du derfor spille med håndleddsreimen og Wii Remote Jacket – begge deler følger med en Wii Remote Plus-kontroller.

  Wii Remote Plus fungerer til alle spill, i motsetning til forgjengeren Wii Remote som i visse tilfeller krever tilbehøret Wii MotionPlus.

  Friske farger

  Wii Remote Plus finnes i forskjellige farger og med ulike illustrasjoner. Du kan med andre ord velge kontroller etter humøret, om dagen så har vært svart som en stormsky eller rosa som en kjærlighet på pinne.


Wii Remote Plus Peach Edition

Lanseringsdato: 30. mai 2014
Konsoll: Wii U
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala