Nintendo Switch - spill

Det finnes to typer Nintendo Switch-spill: en butikkversjon og en nedlastbar versjon. Spillets innhold vil være det samme uavhengig av hvilken versjon du spiller.

Butikkversjon

Software

For å spille butikkversjonen av et spill, tar du spillkortet ut av forpakningen og setter det inn i Nintendo Switch-konsollen.

Nedlastbar versjon

Du kan kjøpe den nedlastbare versjonen av et spill i Nintendo eShop fra konsollen eller hjemmesiden til Nintendo, etc. Du kan laste ned spillet til Nintendo Switch-konsollen eller til et microSD-kort.

Fordeler med nedlastbare spill

• Du trenger ikke være redd for å miste spillkortene dine.
  • Du kan spille forskjellige spill uten å måtte bytte spillkort.
  • Slik kjøper du nedlastbare spill

Du kan kjøpe nedlastbare spill fra Nintendo eShop i HOME-menyen.

Nintendo eShop

• Du må opprette en lenke til en Nintendo Account for å bruke Nintendo eShop.
    • Du må ha eShop-midler for å kunne foreta kjøp i Nintendo eShop. Du kan legge til midler ved å bruke et kredittkort eller en Nintendo eShop-aktiveringskode.
  • Slik spiller du nedlastbare spill

Last ned spillet fra Nintendo eShop. Når nedlastingen er ferdig, velger du det aktuelle programvareikonet i HOME-menyen for å åpne programvaren.

Play downloaded game

Første gang du bruker Nintendo eShop, vil konsollen du bruker automatisk registreres som den aktive konsollen for nedlastinger for din Nintendo Account.

• Aktiv konsoll for nedlastinger

Du kan registrere én Nintendo Switch-konsoll som aktiv konsoll for nedlastinger for hver Nintendo Account. Nintendo eShop-programvare kan bare kjøpes, lastes ned til og spilles på den konsollen som er registrert som aktiv konsoll på den kontoen.

Active console

Første gang du bruker Nintendo eShop, vil konsollen du bruker automatisk bli registrert som aktiv konsoll for nedlastinger for din Nintendo Account.

Spill som er lastet ned kan spilles av alle brukere på den konsollen.

Vanlige sprøsmål - aktiv konsoll for nedlastinger

• I vår husholdning deler vi på én Nintendo Switch-konsoll. Kan den samme konsollen angis som den aktive konsollen for nedlastinger for alle våre Nintendo Accounts?
    • Jeg har flere konsoller. Kan alle registreres som aktive konsoller for nedlastinger?
    • Jeg erstattet nylig min gamle konsoll med en ny. Kan jeg registrere den som min aktive konsoll for nedlastinger?

Før innbytte/avhending av en Nintendo Switch-konsoll

Før du bytter inn eller avhender en Nintendo Switch-konsoll, må du passe på at den ikke lenger er registrert som din aktive konsoll for nedlastinger.

Hvis konsollen er registrert som aktiv konsoll for nedlastinger for flere Nintendo Accounts, må du avregistrere den for hver enkelt Nintendo Account.

Sjekke den aktive konsollen for nedlastinger

I Nintendo eShop kan du sjekke om konsollen du bruker er registrert som den aktive konsollen for nedlastinger.

1. Gå til Nintendo eShop i HOME-menyen og velg den aktuelle brukeren.

CI NintendoSwitch ActiveConsoleDownloads 02 enGB CMM Standard propn
    CI NintendoSwitch ActiveConsoleDownloads 03 enGB CMM Standard propn

2. Trykk på brukerikonet (kontoinformasjon) oppe til høyre på skjermen. Gå til ACTIVE CONSOLE FOR DOWNLOADS (aktiv konsoll for nedlastinger) og sjekk om konsollen er aktiv.

Avregistrere konsollen

1. Gå til Nintendo eShop i HOME-menyen og velg den aktuelle brukeren.

CI NintendoSwitch ActiveConsoleDownloads 03 enGB image912w

2. Trykk på brukerikonet (user page) oppe til høyre på skjermen. Gå til ACTIVE CONSOLE FOR DOWNLOADS (aktiv konsoll for nedlastinger) og velg DEREGISTER (avregistrer) for å avregistrere konsollen.

Registrere en annen konsoll som den aktive konsollen for nedlastinger

Lenk din Nintendo Account til en bruker på konsollen. Deretter åpner du Nintendo eShop med denne brukeren for å automatisk registrere konsollen som den aktive konsollen for nedlastinger for denne Nintendo Account. Når konsollen er registrert, må du laste ned Nintendo Switch-programvaren du har kjøpt med denne Nintendo Account på nytt.

Den aktive konsollen for nedlastinger vil også avregistreres i følgende situasjoner:

• Hvis lenken mellom Nintendo Account og brukeren fjernes
    • Hvis brukeren som er lenket til den aktuelle Nintendo Account slettes
    • Hvis konsollens fabrikkinnstillinger gjenopprettes

Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.