Skip to main content

Hva er SpotPass?

Med SpotPass aktivert kan du være sikker på at du alltid har de seneste spill- og systemoppdateringene.

SpotPass er en innebygd funksjon som gjør at Nintendo 3DS-konsollen din alltid er koblet til Internett, selv når du ikke bruker den. Så lenge det er et trådløst nettverk eller hotspot i nærheten er det bare å slå sammen konsollen, så holder den seg oppkoblet og laster ned oppdateringer uten at du trenger å gjøre noe. Legger du konsollen i en ladestasjon hjemme i nærheten av et trådløst nettverk vil den alltid være fulladet og oppdatert når du senere skal bruke den!

Det eneste du trenger å gjøre for å komme igang med SpotPass er å koble Nintendo 3DS-konsollen din til et trådløst nettverk én gang. Når det er gjort kommer konsollen automatisk til å koble seg til nettverket så snart den er innen rekkevidde. Du kan registrere opptil tre trådløse nettverk i Nintendo 3DS-konsollen din samtidig.

Bruksområder

SpotPass benyttes blant annet til å holde Nintendo 3DS-konsollen din oppdatert. Nintendo kan sende ut en oppdatering om natten som konsollen din laster ned automatisk. Når du ser at varselslampen lyser blått vet du at det har kommet noe via SpotPass og at det finnes noe nytt å sjekke. Alt du trenger å gjøre for å installere en oppdatering som har blitt lastet ned via SpotPass er å klikke på OK når du blir spurt om du vil oppdatere.

SpotPass brukes også av en rekke spill som tilbyr gratis, nedlastbart materiale. Om du aktiverer SpotPass i disse spillene vil de automatisk laste ned nye saker når konsollen er i hvilemodus og koblet til et nettverk. Det kan være alt fra nye puslespill i Professor Layton-spillene, spesielle Mii-karakterer i StreetPass Mii Plaza og mye annet spennende uten at du trenger å løfte en finger! Kort sagt, vil du være oppdatert bør du aktivere SpotPass! Det koster ingenting og alle oppdateringer skjer automatisk, så du kommer ikke til å gå glipp av noe.


Nintendo Co., Ltd. har hovedkontor i Kyoto, Japan, og står bak en rekke ikoniske varemerker og spillserier som har blitt en naturlig del av hjem verden over, slik som Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ og Splatoon™.

Sosiale medier

© Bergsala | Officiell nettside for Nintendo i Norge