fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Cooking Mama: Sweet Shop

  • I Cooking Mama: Sweet Shop skal du lage masse herlige søtsaker og puddinger, og servere dem til kundene i butikken din for å gjøre dem glade!

    Det finnes 60 forskjellige oppskrifter som du kan prøve deg på og over 160 morsomme minispill. Bruk pekepennen til å kutte, røre, bake og dekorere godsakene. Du kan til og med kjøle ned baksten ved å blåse i mikrofonen. Og du trenger selvfølgelig ikke å bekymre deg for å gjøre feil - Mama fikser det for deg!

    Søtsakene kan stilles ut i butikken slik at kundene kan ta en titt på det sukkersøte utvalget. Jo flere søtsaker du lager, desto større blir butikken din. Om du er flittig kan du til og med utløse spesielle begivenheter!

    Cooking Mama: Sweet Shop byr også på en konkurrerende modus for to til fire spillere. Utfordre vennene dine og se hvem som kan lage de beste søtsakene!


Cooking Mama: Sweet Shop

Lanseringsdato: 26. mai 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Simulering, Annet
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Rising Star Games
Utvikler: Office Create
Distributør: Bergsala

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.