fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Donkey Kong Country Returns 3D

 • Nintendos apeduo vender tilbake i Donkey Kong Country Returns 3D med åtte helt nye baner og en ny vanskelighetsgrad!

  Stjålne bananer

  Hva er vel et Donkey Kong Country-spill uten stjålne bananer? I motsetning til de tre første spillene er det ikke reptiler som har beslaglagt dem, men Tiki Tak-stammen. Hopp på fiender, grafs med deg bananklaser og ri på både raketter og nesehorn i jakten på de gule skjønnhetene!

  2D... men også i 3D

  Opplegget er klassisk action! Som primaprimatene Donkey Kong eller Diddy Kong tar du deg fram langs todimensjonale nivåer som vises i ekte 3D-grafikk. Nivåene beveger seg ikke bare fra venstre mot høyre, men også innover i bildet! Det finnes som oftest flere lag med bakgrunner og forgrunner, noe som selvsagt passer perfekt til 3DS-konsollens 3D-effekt.

  Som Wii-spillet, bare bedre

  Donkey Kong Country Returns ble opprinnelig lansert til Wii, men denne Nintendo 3DS-versjonen har både fått nye baner og en ny vanskelighetsgrad. Det finnes åtte helt nye nivåer å spille gjennom, og den nye vanskelighetsgraden er tilpasset nybegynnere. Her kan du starte med tre hjerter i stedet for to, det finnes ballonger som redder deg dersom du faller ned i en avgrunn og beskyttelse som sparer deg for slurv i gruvevognen.

  Selvsagt er den gamle (og vanskeligere) vanskelighetsgraden fra Wii-spillet med, så ingen ting har gått tapt - spillet har helt enkelt bare blitt tilpasset for nye spillere.

  Do the Donkey K-O-N-G

  Dersom du ser bokstavene K, O, N og G, så må du plukke dem opp med en gang ettersom de låser opp nytt materiale. Er du ekstra flink låser du opp de hemningsløse Trophy-nivåene, hvor alle ferdighetene og kunnskapen din blir satt på en hardere prøve - og dersom du til og med skulle klare alle disse nivåene, så venter en helt ny overraskelse på deg!

  Alene eller sammen med en venn

  Har du en venn som også har en Nintendo 3DS og dette spillet, så kan dere spille sammen gjennom hele jungeleventyret! Det gjelder bare at dere samarbeider, for alt blir faktisk ikke automatisk lettere bare fordi man er to…

  NB!Spillet krever ett spillkort per spiller i flerspiller.


Donkey Kong Country Returns 3D

Lanseringsdato: 24. mai 2013
Lanseringsdato - Nintendo Selects: 29. juni 2018
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Plattformer
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Nintendo
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.