fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED?

 • Dr. Kawashima er nok en gang ute etter å vri hjernen din.

  Teknologien i det tjueførste århundret har tilsynelatende skapt uendelige muligheter for mennesker å holde kontakten, men har mange mennesker i den moderne tidsalder utviklet en informasjonsavhengighet på grunn av denne strømmen med konstant informasjon? Dr. Kawashima's Devilish Brain Training: Can you stay focused? henvender seg mot dette moderne dilemmaet -  eksklusivt på Nintendo 3DS-familiens konsoller.

  Spillet er utviklet i samarbeid med nevroforskeren Dr. Ryuta Kawashima, og idéen bak Devilish Brain Training, det tredje spillet i serien som har solgt over 15 millioner eksemplarer i Europa, er å trene hjernen din ved å utføre en rekke utfordrende øvelser. Øvelsene legger vekt på konsentrasjonsevne og fokuserer på å trene arbeidshukommelsen din, en viktig hjernefunksjon basert på midlertidig lagring av manipulerbar informasjon. Ved å spille gjennom hver øvelse et par minutter per dag over en periode på flere uker vil du ha tid til å se om du merker forbedringer av fokuset ditt.

  Dr Kawashima's Devilish Brain Training: Can you stay focused? tilbyr 30 øvelser og minispill, hvor 18 av dem er helt nye, og kjerneøvelsene tilpasser seg dynamisk for å skape treningsprogrammer for alle aldre og ferdigheter. Devilish Calculations vil for eksempel utfordre deg til å huske svaret til et tidligere matematisk problem samtidig som du fokuserer på det neste problemet i rekken. Spørsmålene kommer kjapt, og du må konsentrere deg hardt for å huske spesifikk informasjon slik at du ikke gjør noen feil.

  På den andre siden vil Devilish Mice utfordre deg til å huske veien til noen mus mens de blir jaget av katter. Det høres enkelt ut, men det er mye vanskeligere enn du tror! Dersom du synes en av øvelsene er for vanskelige og gjør det dårlig, så vil spillet dynamisk tilpasse vanskelighetsgraden i sanntid basert på resultatene dine. Ved å tilby stive utfordringer og en vanskelighetsgrad som tilpasser seg nivået ditt vil Devilish Brain Training konstant tvinge deg til å holde fokuset oppe og trimme korttidshukommelsen.

  • Utfordre fokuseringsevnene dine med åtte Devilish Training-øvelser som vil presse deg til det ytterste.
  • Prøv Training Supplements for å teste hjernen din på andre måter eller prøv å fullføre Concentration Challenge.
  • Spill mot venner og familie med hver sin lagringsdata som lar deg ha flere forskjellige profiler på ett spillkort.
  • Bruk StreetPass til å bytte data med andre brukere og se om du klarer å slå deres Devilish Training-poengsummer.

Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED?

Lanseringsdato: 28. juli 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Utdannelse
Antall spillere: 1 (lokalt)
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Internett, Demo tilgjengelig, StreetPass, SpotPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.