fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fossil Fighters Frontier

 • Oppdag et spennende forhistorisk eventyr i Fossil Fighters Frontier! Grav opp verdifulle fossiler, gjenoppliv mektige Vivosaurer og utforsk en vidstrakt 3D-verden fylt med spennende hemmeligheter å oppdage!

  I Fossil Fighters Frontier spiller du som en ung Fossil Warden og beskytter verdifulle fossilparker rundt om i verden fra den slemme skurken Dr. Baron von Blackraven, som er ute etter verdensherredømme gjennom Vivosaurenes kraft - ekstra mektige og ekstra fargerike dinosaurer!

  Det som venter deg i spillet er en svær 3D-verden med skjulte skatter å oppdage mens du reiser rundt i det tilpasningsvennlige Bone Buggy-kjøretøyet ditt. Mens du kjører kan du bruke radaren til å oppdage fossiler. Forskjellige kjøretøy har forskjellige funksjoner, buggyen er for eksempel rask og lar deg komme deg kjappere fram, mens lastebilen er glimrende til å transportere flere gjenstander. Spor opp verdifulle fossiler, grav dem ut og se dem bli gjenopplivet som Vivosaurer. Du kan deretter sende disse Vivosaurene, som det finnes over 80 av å oppdage i spillet, inn i rundebaserte kamper for å beseire fiendene dine. For å sette sammen et mektig lag med Vivosaurer må du grave ut og rense fossiler i villmarken gjennom pekeskjermen på en av Nintendo 3DS-familiens konsoller. Jo bedre utgravingen går, desto sterkere blir den transformerte Vivosauren din når den kommer ut i kamp. Men heldigvis for alle utforskere finnes det forskjellige oppgraderbare redskaper, som driller og hammere, som kan finnes i spillet og brukes i den artige og intuitive utgravingsprosessen. Utvalgte utgravningssteder kan til og med gi deg spesielle utfordringer som når fullført gir deg tilgang til verdifulle, kraftige og sjeldne fossiler.

  Å finne fossiler og samle på gjenopplivede Vivosaurer er bare en del av moroa når du kontrollerer disse forhistoriske vesenene i episke kamper! Alle Vivosaurer befinner seg i en av fem elementkategorier - vann, ild, luft, jord og nøytral - og har forskjellige angrepsmanøvere og en spesialevne som vil hjelpe dem i kamp. Det finnes mange kamptyper i spillet, inkludert historiebaserte kamper som finner sted i hovedkampanjen, daglige turneringer i Fossil Stadium og til og med StreetPass-kamper som lar deg kjempe mot andre Vivosaurer du plukker opp via StreetPass-funksjonen.

  Uansett om du liker å utforske sammen med venner eller utfordre dem i kamp, har Fossil Fighters Frontier en rekke flerspilleralternativer som ytterligere utvider den forhistoriske moroa. Via spillets lokale flerspillerfunksjon kan opptil tre venner som eier en konsoll i Nintendo 3DS-familien og et eksemplar av Fossil Fighters Frontier slå seg sammen, utfordre fiendtlige Vivosaurer side om side eller til og med besøke utgravningssteder. Hver spiller reiser i sin egen Bone Buggy og kan samarbeide med andre for å grave ut ekstra store fossiler på en mer effektiv måte. I tillegg tilbyr spillet lokale flerspillerfunksjoner som kamper med opptil seks deltagere, eller lokale lagturneringer hvor opptil tre venner kjemper side om side. De som har bredbåndstilgang kan utfordre andre spillere online i en-mot-en-kamper og kjempe om toppen på de månedlige rangeringslistene online.

  Spillet krever ett spillkort per spiller i flerspiller.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Det finnes en online rankingliste hvor du kan sammenligne resultatene dine med andre spillere. (OBS! Krever at konsollen er tilkoblet Internett!)


Fossil Fighters Frontier

Lanseringsdato: 29. mai 2015
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Rollespill
Antall spillere: 1-6 (lokalt) | 2-6 (online)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Spike Chunsoft/RED Entertainment
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.