fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Heroes of Ruin

 • Opplev et klassisk action-RPG med onlinespill og stemmechat i sanntid!

  Krigen raste i over hundre år helt frem til sterke, mektige lords dukket opp for å bringe fred i landet. Freden blir truet når en av lordene, Atraxis, grunnleggeren av byen Nexus, blir syk av en dødelig forbannelse. Det sendes ut en melding hvor det utloves enorme belønninger til den som kan finne en kur.

  Fire leiesoldater, hver med sine egne styrker, svakheter og motivasjoner, svarer på meldingen. En av dem bruker forbudt magi for å la døden regne over hennes fiender. En annen bruker våpen og bomber til å sprenge alt på veien foran seg, mens en har et mektig sverd som kan skjære gjennom en hel horde av fiender, og en får styrke gjennom å rive ned alt på sin vei med brutale, skarpe pigger på nevene.

  De usannsynlige heltene kan velge mellom å danne en skremmende allianse eller reise alene. Utenfor byens sikkerhet er landet fylt med merkelige og farlige skapninger, men ingen av dem er så dødelige som kraften bak forbannelsen som heltene etter hvert må møte og bekjempe.

  Opplev spillet og eventyret i sin helhet, enten du spiller alene eller sammen med venner. Chat med laget ditt i sanntid med hjelp av mikrofonen til Nintendo 3DS, bytt gjenstander, skap nye allianser og delta i taktiske lagspill for å bekjempe fiendene. Velg mellom fire ulike, mektige klasser og tilpass utseende på leiesoldaten din. Ettersom karakteren din utvikler seg, vil kampstilen, rustningen, våpnene og evnene dine også kunne tilpasses. Med nesten ubegrensede muligheter vil helten din virkelig bli unik.

  Som leiesoldat vil du gå i kamp mot dødelige demoner og mektige skapninger. Kjemp på egen hånd eller allier deg med andre helter online - fire spillere kan spille sammen. Utforsk og kjemp deg gjennom ville, varierte og dynamiske miljøer. Kjemp mot en rekke dødelige skapninger som vil sette ferdighetene dine på en prøve, samle tyvegods, våpen, rustninger og annet utstyr som vil styrke og berike deg på ditt oppdrag. Oppdag nye oppsett, ruter, elementer og fiender hver gang du spiller. Spill på nye måter og få tilgang til flere belønninger og prestasjoner ved å fullføre utfordringer som blir sendt til din Nintendo 3DS hver eneste dag, eller last ned nytt spillinnhold, inkludert nye gjenstander og oppdrag.

  StreetPass & SpotPass

  Bytt gjenstander via StreetPass for å låse opp sjeldne våpen, rustninger og redskaper som kan hjelpe deg i eventyret, og last ned nytt og eksklusivt innhold via SpotPass for å utvide eventyret.

  Karakterene

  • Gunslinger - En tidligere kriminell vandrer som har blitt omvendt. Alle handlingene til Gunslinger er dominert av en massiv pengegjeld som han må betale. Han søker rikdom, kaster bomber og er en unnvikende fighter.
  • Vindicator - Har falt i skam fra sin ordre, og straffen hans er at han må reise verden rundt for å finne en måte å befri seg fra skammen. Han søker rettferdighet, er sterk og modig og bruker et kraftig sverd.
  • Alchitect - En student fra et fjernt akademi. Alchitect er drevet av sin personlige rivalisering om å bli den beste magikeren i landet. Hun søker kunnskap og bruker utspekulert magi med dødelige følger.
  • Savage - Har blitt utstøtt av stammen sin, og søker makten og styrken som er nødvendig for å kunne reise tilbake til sitt hjemland. Han har sansen for blod, rå styrke og er en vanvittig fighter.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Det er mulig å spille fire spillere online. (OBS! Krever at Nintendo 3DS er tilkoblet Internett!)

  Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)


Heroes of Ruin

Lanseringsdato: 28. mars 2013
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
PEGI:
Utgiver: SQUARE ENIX
Utvikler: n-Space
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Demo tilgjengelig, StreetPass, SpotPass

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.