fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kirby: Planet Robobot

 • Planeten Popstar har blitt invadert av selskapet Haltmann Works og deres robothær. Det er nå opp til Kirby å sette en stopper for mekaniseringen deres i Kirby: Planet Robobot.

  Fiender bør være på vakt! Denne gangen stiller nemlig Kirby med en ny og mektig rustning kalt Robobot Armour, i tillegg til både gamle og nye kopievner.

  I Kirbys seneste plattformeventyr kan Kirby utforske planeten Popstar på helt nye måter. Han vil blant annet kunne nå nye områder og avdekke hemmeligheter ved å bruke den nye rustningens hendige skiftenøkkel. Men ikke nok med det! Den nye rustningen lar Kirby skanne fiendene, noe som vil utløse kraftigere versjoner av Kirbys velkjente kopievner. Med den nye rustningen kan Kirby også gå i Jet Mode og fly i "shoot-'em-up"-stil eller aktivere Wheel Mode som gjør at rustningen forvandles til en bil.

  amiibo

  Kirby kan også få kopievner fra amiibo-figurer, og evnene han får vil ofte være basert på karakteren som blir brukt. amiibo-figurer av Mario vil for eksempel forvandle Kirby til "Fire Kirby", mens en Prinsesse Peach-amiibo vil gi Kirby en parasoll. Og om du skanner en Kirby-amiibo fra Super Smash Bros. Collection forvandles Kirby til en "Smash Bros."-Kirby. I den formen kan Kirby benytte seg av kraftige angrep som Hammer Swing, Final Cutter og Stone Attack. Spillet er kompatibelt med samtlige amiibo-figurer som vil låse opp forskjellige kopievner i spillet.

  Den nye amiibo-serien Kirby Collection består av Kirby, King Dedede, Waddle Dee og den mystiske Meta Knight. Om du bruker de tre amiibo-figurene King Dedede, Waddle Dee og Meta Knight vil Kirby få en unik evne og en drakt som passer til den evnen. Bruker du Kirby-figuren vil Kirby få en UFO-evne som lar ham sveve og skyte varmestråler på fienden.

  En Kirby Collection-amiibo vil også gi Kirby et klistremerke som kan brukes til å personliggjøre rustningen hans. Flere klistremerker kan finnes i spillet eller fås via StreetPass fra andre spillere som har spillet. Kirby kan også finne Code Cubes som låser opp flere baner.

  Nye spillmodus

  En nyhet i spillet er spillmodusen Kirby 3D Rumble, et isometrisk actionpuslespill for én spiller hvor Kirby skal sluke gjenstander og fiender på så få trekk som mulig. Sluk så mange fiender du kan for å slippe løs en kraftig Star Bullet som vil slå ut resten av fiendene.

  En annen spillmodus er Team Kirby Clash, som er et actionbasert RPG-innslag. Her kan du spille sammen med opptil tre andre spillere enten lokalt eller via Download Play. Kirby kan velge mellom de fire klassene Sword Hero, Hammer Lord, Doctor Healmore og Beam Mage. Etter hver kamp får Kirby erfaringspoeng og kan gå opp i nivå. I løpet av kampene finnes det en mulighet for at fiendene mister fire biter av en magisk tablett som kan settes sammen slik at du og dine medspillere kan slippe løs et kraftig angrep.

 • No. 11 Kirby
  Kirby er rund, Kirby er rosa og Kirby er kjent for å sluke fiendene sine og kopiere ferdighetene deres.
  Kirby
  Kirby er rund, Kirby er rosa og Kirby er kjent for å sluke fiendene sine og kopiere ferdighetene deres.
  Meta Knight
  Meta Knight er en mystisk ridder i Kirby-universet, men hans ære og holdning gjør det vanskelig å bedømme om han er...
  King Dedede
  King Dedede er for Kirby det Bowser er for Mario. Han er den selvutnevnte kongen av Dream Land og erkefienden til Kirby.
  Waddle Dee
  Brorparten av innbyggerne i Dream Land er Waddle Dees, og mange av dem jobber for King Dedede, så de er også de...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Kirby: Planet Robobot

Lanseringsdato: 10. juni 2016
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Plattformer
Antall spillere: 1-4 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: HAL Laboratory, Inc
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: amiibo, Download Play, Lokal flerspiller

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.