fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Sports: Superstars

 • Velkjente fjes fra Mushroom Kingdom utfordrer fem sportsgrener i Mario Sports Superstars.

  Du kan se frem til å konkurrere i fotball, tennis, golf, baseball og hesteveddeløp. Spill alene eller utfordre venner lokalt eller online. Samtidig som spillet slippes også 90 ulike Mario Sports Superstars amiibo-kort. Kortene vil bli solgt i pakker som inneholder fem kort, og de kan brukes til å forbedre karakterenes evner i spillet. De som lykkes med å få tak i en «first print-run version» av spillet vil dessuten få et tilfeldig utvalgt amiibo-kort i spillesken.

  I fotballspillet er lagets taktikk viktig, men også individuell innsats. Tennisen og golfen kommer til å ha et velkjent og klassisk opplegg om du har spilt noen av de tidligere spillene i spillseriene Mario Golf og Mario Tennis. I baseball ligger fokuset på å slå og kaste. En perfekt sport for karakterer som Bowser som kan slå ballen langt utenfor banen. I hesteveddeløpet gjelder det å sette seg i salen, komme seg over alle hindre og, ikke minst, galoppere først over målstreken. Glem ikke å sanke gulrøtter på veien mot mål for å øke hestens utholdenhet. Du bør også samle på stjerner slik at du kan bruke den spesielle Star Dash-teknikken. Når du ikke konkurrerer kan du besøke favoritthestene dine i spillmodusen Stable Mode. Ta godt vare på hesten din for å skape et nært bånd som vil kunne gi deg fordeler i konkurransene.

  Mario Sports Superstars er perfekt å spille sammen med venner og familie. Alle sportene kan nytes både lokalt og online, og det finnes også turneringer i spillet som passer for alle. Utfordre spillere fra hele verden!

  Totalt finnes det 18 spillkarakterer å velge blant i Mario Sports Superstar. 16 av dem er tilgjengelige allerede fra start, mens de to siste kan låses opp underveis. Noen av karakterene vil være sterkere eller ha bedre presisjon, så velg favorittene dine med omhu! Med hjelp av amiibo-kortene kan du dessuten forbedre favorittkarakterene enda mer ved å låse opp mektige «Star versions» av dem.

  Om du bruker tre eller flere amiibo-kort kan du delta i spillmodusen «The Road to Superstar». Mestrer du den spillmodusen får du Superstar-status på karakterene dine, noe som vil gjøre dem enda mektigere!


 • Baseball


  Golf


  Horse Racing


  Soccer


  Tennis


  amiibo

 • amiibo Cards Mario Sports Superstars
  Stilige amiibo-kort med kjente karakterer fra Nintendo. Hver pakke inneholder fem tilfeldig utvalgte kort.

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Mario Sports: Superstars

Lanseringsdato: 10. mars 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Sport
Antall spillere: 1-6 (lokalt)
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Internett, amiibo

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.