fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Metroid: Samus Returns

 • Et klassisk Metroid-eventyr vender tilbake, fullstendig gjenskapt til Nintendo 3DS!

  Overvinn det fiendtlige terrenget til en fremmed planet fylt med voldelige livsformer som den legendariske dusørjegeren Samus Aran. Oppdraget? Knus Metroid-trusselen i denne mesterlige gjenskapelsen av Game Boy-eventyret fra 1991. Samus sitt arsenal har blitt forbedret med nye manøvere og ferdigheter som vil være til god hjelp mot de dødelige overraskelsene som venter. Denne intense, sideskrollende actionplattformeren er en glimrende inngangsport for nykommere til Metroid-serien, men passer også perfekt til tilbakevendende fans som kanskje aldri fikk med seg originalen.

  • Spillet har blitt gjenskapt fra grunnen av med en spennende og innlevende 3D-grafikk og en rik, stemningsskapende fargepalett.
  • Klassisk Metroid II: The Return of Samus-gameplay blandes med nytt innhold, inkludert et utvalg nye ferdigheter som utnytter den mystiske energiressursen kalt "Aeion", et mektig motangrep for nærkamp og en 360° Free Aim-modus.
  • Det finnes en myriade med hemmeligheter å oppdage, og finner du nok av dem vil du til og med begynne å løse mysteriet til planeten SR388s fortid.
  • To nye amiibo-figurer, Samus Aran og Metroid, lanseres som et sett samtidig som spillet. Spillet er også kompatibelt med amiibo-figurene Zero Suit Samus og Samus fra Super Smash Bros. Collection.
  • En Limited Edition vil også lanseres som inkluderer spillet, en nedlastingskode for Virtual Console-versjonen av det originale Game Boy-spillet Metroid II: Return of Samus, en SteelBook®, en CD med 25 låter fra Metroid-serien, en gullfarget "S"-pin, en Morph Ball 3D-nøkkelring og en illustrasjonsbok på 40 sider.
 • No. 07 Samus Aran
  Samus Aran er en av spillverdenens første og mest kjente kvinnelige helter, en intergalaktisk dusørjeger som stadig er...
  No. 40 Zero Suit Samus
  Samus Aran uten sin velkjente Power Suit. Hun er kjappere og smidigere i sin Zero Suit og er utstyrt med en...
  Metroid
  Utenomjordisk vesen fra Metroid-spillene. Denne amiibo-figuren er laget av et mykt materiale som gjør at man kan klemme...
  Samus Aran
  Samus Aran er en av spillverdenens første og mest kjente kvinnelige helter, en intergalaktisk dusørjeger som stadig er...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Metroid: Samus Returns

Lanseringsdato: 15. september 2017
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Plattformer
Antall spillere: 1 (lokalt)
Utgiver: Nintendo
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: amiibo

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.