fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Street Fighter IV 3D Edition

 • 35 karakterer, massevis av baner og kostymer, eksklusive spillmoduser og ekte 3D som gir Rufus et volum du ikke trodde skulle være mulig! SUPER STREET FIGHTER™ IV 3D Edition gjør ingen kompromisser bare fordi formatet er håndholdt.

   

  Like robust som konsollversjonene

  Hittil har det vært vanlig at slåssespill som blir konvertert fra konsoll til håndholdt format alltid har måttet lide seg gjennom grove kutt og tilpasninger av ulike slag. Noen husker kanskje Game Boy-versjonen av Street Fighter II og Killer Instinct som ikke bare var i svarthvitt, men som også manglet viktige gameplay-funksjoner ettersom Game Boy-konsollen bare hadde to knapper. Til og med nyere slåssespill til både PSP og Nintendo DS har vært klart svakere enn konsollversjonene.

  SUPER STREET FIGHTER IV 3D Edition trosser denne utrivelige trenden med en velplassert "Shouryuuken!!" (Dragon Punch). Her finner du alle de 35 spillbare karakterene, alle angrep og alle spillmodusene fra konsollversjonen. Her kunne Capcom ha stanset og vært fornøyd med en nærmest perfekt konvertering, men de gikk klart lenger enn det!

  Grafikk i klasse med Xbox 360 og PlayStation 3

  Det visuelle i SUPER STREET FIGHTER IV 3D Edition ligger uhørt nært konsollversjonen når det gjelder polygonantall og animasjoner. De største forskjellene er at bakgrunnene her er statiske (de beveger seg altså ikke) og at oppløsningen er lavere. Sett bort ifra disse små detaljene, så kommer du knapt til å merke noen forskjell i det hele tatt når det gjelder det grafiske.

  Det vises ikke på bildene, men 3D-effekten til Nintendo 3DS gjør at karakterene får en helt annen dybde. Helt plutselig får de faktisk virkelige, tredimensjonale kropper i stedet for å være klistret til en flat skjerm, noe som er en ekstrem grafisk forbedring fra konsollspillene. Det går ikke an å rettferdiggjøre effekten med ord, du må se forskjellen selv for å forstå!

  Eksklusive funksjoner

  Capcom kunne som sagt ha vært fornøyd med å konvertere over spillet direkte fra konsoll, men de tok de ekstra skrittene og la til flere heftige funksjoner og spillmoduser som er eksklusive i Nintendo 3DS-versjonen! Vi presenterer dem en etter en:

  3D Versus

  Street Fighter er i bunn og grunn et slåssespill som utspiller seg på et todimensjonalt plan (du kan bare bevege deg sidelengs), noe som gjør at 3D-effekten ikke kommer til sin fulle rett. 3D Versus endrer kameraperspektivet slik at du ser slåsskjempen din bakfra i et såkalt "over-the-shoulder"-perspektiv! På en vanlig, flat skjerm hadde dette ikke fungert i praksis ettersom det ville ha dukket opp problemer med avstandsbedømming. Det hadde vært vanskelig å se nøyaktig hvor langt unna motstanderen befant seg.

  Med 3D-effekten påslått blir dette like naturlig som ribbe til julemiddagen, og plutselig byr spillet på en helt ny opplevelse! Du har aldri spilt Street Fighter slik som dette tidligere, og bare den nye vinkelen gjør at SUPER STREET FIGHTER IV 3D Edition føles ut som et nytt spill.

  Figurine Mode - Street Fighter og StreetPass er en ytterst vellykket kombinasjon

  Her venter omtrent 500 figurer på å låses opp. Det dreier seg om små statuer som du kan se i full 3D! For å låse opp disse kreves det at du enten bruker StreetPass eller Play Coins.

  Men de er ikke bare til å se på heller! Hver figur har statistikk og kan levles opp gjennom å slåss mot andre figurer. Her kommer StreetPass inn i spillet. Når du passerer en Nintendo 3DS-eier som har spilt SUPER STREET FIGHTER IV 3D Edition, så kommer figurene deres til å slåss mot hverandre helt automatisk. Den figuren som har best statistikk vinner, så stikk ut på byen med Nintendo 3DS og begynn å slåss via StreetPass! Jo flere du møter, desto sterkere blir samlerobjektene dine!

  Dersom du har problemer med å finne Nintendo 3DS-eiere i nærheten, så kan du alltids benytte deg av Play Coins til å kjøpe nye figurer.

  Online og lokal flerspiller? Selvsagt!

  Foruten å slåss mot en kompis i samme rom, kan du utfordre folk fra alle verdens hjørner på en kamp! Oppkoblingen skjer via Nintendo Wi-Fi Connection og er dermed helt gratis. Ettersom Nintendo 3DS bare har én eneste Friend Code som er konsollbasert, så trenger du ikke legge til noen som du allerede har lagt til tidligere.

  Spectator Mode

  Ser du to personer som er midt i en kamp? Hopp kjapt inn i kampen deres som tilskuer! Du ser hele handlingen i full 3D på din egen Nintendo 3DS!

  Download Play

  Du har en Nintendo 3DS, men ikke noe eksemplar av SUPER STREET FIGHTER IV 3D Edition? Hvorfor ikke laste ned en demoversjon fra en kompis som har spillet? Med Download Play kan du laste ned en demoversjon hvor begge spiller som Ryu. Perfekt for å oppleve følelsen direkte!

  Smart benyttet pekeskjerm

  Til forskjell fra den billige iPhone-versjonen av Street Fighter IV hvor fingrene dine dekker en stor del av spillskjermen siden iPhone ikke har fysiske knapper, så utnyttes pekeskjermen til Nintendo 3DS på en veldig smart måte. Du har fire store ikoner til disposisjon, og disse kan settes til spesialangrep, knappkombinasjoner (for eksempel trippelspark eller trippelslag) eller Ultra-komboer. Ett klikk, så utføres angrepet. Du trenger ikke benytte deg av pekeskjermen dersom du ikke vil, men for nybegynnere kan den definitivt utgjøre forskjellen mellom frustrasjon og sann spillglede.

  Lite eller Pro? Ditt valg!

  I Lite Mode kan et hvilket som helst superangrep settes til de fire, virtuelle knappene, men i Pro Mode kan de bare settes til knappkombinasjoner (slik som trippelspark) og kast. Når du spiller online vises det hvem som benytter Lite Mode og Pro Mode, noe som vil si at kampene blir rettferdige.

  I dette spillet kan du bruke Play Coins.

  Spillet kan kommunisere med andre spillere via StreetPass.

  Spillet støtter flerspiller med kun ett eksemplar av spillet (Download Play).

  Spillet kan laste ned automatiske oppdateringer via SpotPass. (OBS! Krever at Nintendo 3DS har tilgang til trådløst Internett!)


Super Street Fighter IV 3D Edition

Lanseringsdato: 25. mars 2011
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Fighting
Antall spillere: 1-2 (lokalt) | 2 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
Utgiver: Capcom
Utvikler: Dimps
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, StreetPass, SpotPass, Download Play

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.