fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

NBA 2K18

 • Det årlige sportsspillet med høyest anmeldelseskarakter* i denne konsollgenerasjonen kommer til Nintendo Switch.

  Skap en ”MyPLAYER” og skriv din egen historie, bygg opp drømmelaget ditt med ”MyTEAM”, ta kontroll over ligaen eller bevis at du er den beste blant de beste når du konkurrerer mot andre rundt om i verden. NBA 2K18 fortsetter seriens tradisjon med ”the gold standard of basketball simulation” (Sports Gamers Online) med suveren realisme og ekte NBA-gameplay.

  *Ifølge 2008–2016 Metacritic.com

  MyPLAYER og MyTEAM

  Mye action venter deg uansett hvordan du vil spille. Skap en ”MyPLAYER” og utvikle din egen NBA-reise i ”MyCAREER” eller samle på spillerkort for å bygge opp ditt eget, all-star ”MyTEAM”.

  The Neighborhood

  Utforsk ”The Neighborhood” med din ”MyPLAYER” og kommuniser med andre ”MyPLAYERS” og karakterer når du møter dem på basketballbanen.

  Elite Gameplay

  Den nye bevegelsesmotoren gir spillere større kontroll og et nytt nivå av realisme. Driblingen og ballens bevegelser er ikke lenger animasjonsstyrt. Denne banebrytende teknologien skaper dynamiske animasjoner for å levere den beste gameplay-opplevelsen som er mulig. Du har nå full kontroll.

  Spesielle gjestekommentatorer

  Den største skaren av kommentatorer i sportvideospillenes historie blir enda større. Legendene Kobe Bryant og Kevin Garnett er på plass i båsen og tar turen om å bidra med sin ekspertise i sendingene.

  Legendariske lag

  For første gang kommer de største spillerne gjennom hele NBA-historien fra alle de 30 lagene til å være spillbare. Konkurrer i ”Play Now” for å avgjøre hvilket lag som er det beste . Med MyLEAGUE og MyGM kan du ta kontroll over et NBA-lag eller hele ligaen. 

  OBS! Et microSD-kort (selges separat) med minst 32 GB ledig plass kreves for å laste ned dette spillet. Dette gjelder også for deg som kjøper spillet i fysisk form. Dessuten kreves 5 GB ledig systemminne. Du må sette i microSD-kortet før du begynner nedlastingen.


NBA 2K18

Lanseringsdato: 17. oktober 2017
Konsoll: Nintendo Switch
Sjanger: Sport
Antall spillere: 1-10 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
Spillmodus:

TV-modus

Bordmodus

Håndholdt-modus

PEGI:
Utgiver: 2K Games
Utvikler: Visual Concepts
Spesifikasjoner: Download Play, TV-modus, Bordmodus, Håndholdt-modus