fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spill
 • Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

 • Den ultimate kampen finnes nå til Nintendo 3DS-familiens konsoller.

   

  Konseptet

  Super Smash Bros. for Nintendo 3DS står på samme grunn som tidligere spill i serien. Fire kjemper slåss på en arena, og jo høyere prosent du har, desto lettere blir du slått ut. Prosenten fungerer som en skademåler og alle begynner på 0.

  Nintendo 3DS-versjonen har en annerledes grafikkstil hvor alle karakterene har en tykk, svart kontur rundt seg. Grunnen til dette er at de skal kunne sees tydelig, selv når kameraet zoomer ut.

  Karakterene og angrepene deres er enten hentet fra Nintendo-spill eller fra tredjepartsspill som en eller annen gang har blitt lansert til en Nintendo-konsoll.

  Spill med eller mot dine amiibo!

  Når du leser av en amiibo-figur i Super Smash Bros. for Nintendo 3DS vil figuren transformeres til en "Figure Player" (FP) som blir med i kampen med - eller mot - deg! Det er enkelt å lese inn en amiibo-figur, alt du trenger å gjøre er å sette figuren på pekeskjermen til New Nintendo 3DS (eller NFC-leseren til de eldre Nintendo 3DS-konsollene) når du velger spillere før en Smash-kamp, og en FP vil dukke opp i en ledig karakterslot.

  Jo mer FP'ene dine slåss, desto høyere nivå vil de bli. Angrepsstyrke og forsvar vil øke for hvert nivå, og maksnivået for en FP er 50. En FP vil gå enda kjappere opp i nivå dersom den slåss mot andre FP'er eller at du tar den med deg til en venn for å spille der. FP'er vil plukke opp taktikker fra sterke motstandere, så slåssestilen vil utvikle og forandre seg jo mer du lar en FP slåss, selv etter nivå 50.

  Du kan gi dine FP utstyr og redskaper som du får i spillet for å heve angrepsstyrke, forsvar og fart. Noen spesielle redskaper har også forskjellige attributter som lar deg tilpasse FP'ens spesialmanøvere på samme måte som du tilpasser dine egne karakterer i Custom-modusen. FP'ere vil få spesielle deler og gull når de slåss, og de vil gi disse gavene til deg når kampen er over.

  Alt dette gjør at hver eneste amiibo-figur vil utvikle seg på forskjellige måter, så du kommer nok aldri til å få to identiske figurer. Slåssestil, personlighet og andre attributter gjør hver amiibo helt unik!

  Nyheter og endringer

  Her finner du en liste over nyheter og endringer.

  • Mange klassiske karakterer fra tidligere Super Smash Bros.-spill vender tilbake i Super Smash Bros. til Wii U og Nintendo 3DS og har nye krefter og ferdigheter. Begge versjonene har samme karakterutvalg.
  • Begge versjonene kan spilles online, men det er ikke mulig å spille på tvers av Wii U- og Nintendo 3DS-versjonene av spillet.
  • De fleste gameplayelementer i Nintendo 3DS-versjonen av spillet kjører i 60 bilder per sekund i full stereoskopisk 3D.
  • En ny modus kalt "Smash Run" er eksklusivt i Nintendo 3DS-versjonen av spillet. I denne modusen har fire spillere fem minutter på seg til å reise rundt i en grotte og utforske omgivelsene, bekjempe fiender og samle power-ups for å forsterke karakterene sine. Straks fem minutter har gått møtes de fire spillerne i en kamparena, nyutstyrt med redskapene og power-ups de fant i grotten. Fiender man støter på i Smash Run-modusen stammer fra en rekke forskjellige spillserier.
  • To spillmoduser er tilgjengelig når man spiller mot tilfeldige spillere online. I "For Glory" er kun variasjoner av Final Destination-banen tilgjengelig. Den har ingen plattformer, opphevede områder eller redskaper i denne spillmodusen. Det er en ren og skjær kamp mellom karakterene. I "For Fun" blir alle baner valgt tilfeldig, og alle redskaper og power-ups er tilgjengelige.
  • Man har total kontroll over tilpasningsmulighetene når man spiller mot venner. Man kan bestemme reglene, banene og redskapene akkurat slik man vil.
  • Selv om utvalget av spillbare karakterer er det samme i begge versjonene av det nye spillet, så er banene hvor kampene utspiller seg veldig forskjellig avhengig av hvilken konsoll spilleren velger. Wii U-nivåene er hovedsakelig basert på tidligere hjemmebaserte konsollspill, mens Nintendo 3DS-banene henter inspirasjon fra håndholdte spill.
  • Bosskarakterer, slik som Yellow Devil i Wily Castle, vil dukke opp på noen baner. Når bosser dukker opp må spillerne bekjempe den bossen, så vel som hverandre. Bossen kan til og med brukes på strategiske måter for å skade andre spillere.
  • Nesten alle banene i begge versjonene har en "Final Destination-form", et alternativt utseende av hver bane som er inspirert av det relativt simple utseendet til den elskede Final Destination-banen.
  • Redskaper, assistansetroféer og Poké Balls vender alle tilbake i Super Smash Bros. til Wii U og Nintendo 3DS. Nytt i spillene er Master Balls, spesielle Poké Balls som inneholder legendariske Pokémon slik som Arceus og Xerneas.
  • Det vil være elementer i Super Smash Bros. som linker begge versjonene av spillene sammen.
  • For første gang i serien kan spillere nå tilpasse karakterenes manøvere når de spiller lokalt eller online med venner.
  • Tripping-funksjonen fra Super Smash Bros. Brawl har blitt tatt bort (man vil altså ikke lenger snuble og falle helt tilfeldig).
  • Det er nå mulig å unngå angrep i luften flere ganger på rad.
  • Shield Breaker er mye mer effektivt enn tidligere.
  • Når du blir truffet av et kraftig angrep, så vil en rødsvart, grafisk effekt dukke opp dersom du allerede har tatt mye skade. På denne måten er det lett og tydelig å se når du er i fare!
  • De grafiske effektene som oppstår når noen slås ut av arenaen er nå fargekodet slik at man vet hvem som slo ut motstanderen.
 • No. 1 Mario
  Mario er en av Nintendos mest kjente og elskede karakter, og du vil treffe ham i alt fra klassiske plattformspill til...
  No. 2 Princess Peach
  Prinsessen fra Mushroom Kingdom. Prinsesse Peach er en av Marios aller beste venner og viden kjent for sin dyktighet i...
  No. 3 Yoshi
  Yoshi er Marios grønne dinosaurvenn fra Super Mario World. Det er nok få som er like trofaste som Yoshi.
  No. 4 Donkey Kong
  Donkey Kong ble Marios aller første erkefiende når han kidnappet Pauline og deretter kastet tønner på Mario!
  No. 5 Link
  Hyrules grønnkledte helt og innehaveren av motets trekraft. En ekspert med sverdet og en rekke forskjellige andre våpen...
  No. 06 Fox McCloud
  Lederen av Starfox-laget og et ess av en Arwing-pilot. Han har reddet Lylat-systemet fra den onde Andross gjentatte...
  No. 07 Samus Aran
  Samus Aran er en av spillverdenens første og mest kjente kvinnelige helter, en intergalaktisk dusørjeger som stadig er...
  No. 08 Wii Fit Trainer
  Wii Fit Trainer vil hjelpe deg å komme i form i Nintendos fitness-serie Wii Fit. Hun vet alt om både styrketrening,...
  No. 09 Villager
  Villager er den generiske hovedkarakteren fra Animal Crossing-serien. Lommene hans har plass til nesten hva som helst...
  No. 10 Pikachu
  Pokémon-verdenens maskot, den lille, elektriske musen Pikachu, kan zappe deg med lyn fra klar himmel.
  No. 11 Kirby
  Kirby er rund, Kirby er rosa og Kirby er kjent for å sluke fiendene sine og kopiere ferdighetene deres.
  No. 12 Marth
  Heltekongen fra noen av Fire Emblem-spillene til NES og SNES, samt en tilbakevendende sverdsvinger i Smash Bros.-serien.
  No. 13 Zelda
  Hyrules prinsesse og innehaveren av visdommens trekraft. Hun trues stadig av ondskap som er ute etter å overta Hyrule.
  No. 14 Diddy Kong
  Diddy Kong er Donkey Kongs trofaste sidekick gjennom Donkey Kong Country og Donkey Kong Land-serien, men han har også...
  No. 15 Luigi
  Luigi står ofte i sin eldre brors skygge, men har i mange spill bevist at han er minst like dyktig som Mario.
  No. 16 Little Mac
  Little Mac er en lovende bokser fra Bronx som debuterte og vant mesterskapet i Punch-Out til NES.
  No. 17 Pit
  En av gudinnen Palutenas trofaste engler som satte ut på eventyr for å beseire den onde Medusa i sitt debutspill Kid...
  No. 18 Captain Falcon
  Captain Falcon er F-Zero-seriens mest berømte pilot, men han er minst like kjent for sitt ikoniske FALCOOOON PUNCH!
  No. 19 Rosalina & Luma
  Romprinsessen og hennes lille stjernevenn fra Super Mario Galaxy-serien. Hun overvåker hele kosmos fra sitt Comet...
  No. 20 Bowser
  Marios erkefiende Bowser har plaget rørleggeren helt siden Super Mario Bros. Han kidnapper stadig prinsesse Peach og...
  No. 21 Lucario
  Lucario er en Aura Pokémon som først debuterte i Pokémon-filmen Lucario and the Mystery of Mew før den ble spillbar i...
  No. 22 Toon Link
  En av Links mange reinkarnasjoner. Toon Link er fra Wind Waker-versjonen av Hyrule og er mer tegneserieaktig enn de...
  No. 23 Sheik
  Sheik er prinsesse Zeldas alterego fra Ocarina of Time. Sheik er kjapp, smidig og en ekspert med sine små kastekniver.
  No. 24 Ike
  Ike er lederen av Greil Mercenaries fra Fire Emblem-spillene Path of Radiance og Radiant Dawn, og er helten som endte...
  No. 25 Shulk
  Shulk er innehaveren av det mystiske sverdet Monado fra Xenoblade Chronicles. Via sverdet kan Shulk manipulere verdenen...
  No. 26 Sonic The Hedgehog
  Det lynkjappe piggsvinet Sonic er SEGAs blå maskot og hovedkarakteren i Sonic The Hedgehog-serien.
  No. 27 Mega Man
  The Blue Bomber fra den originale Mega Man-serien må gang på gang bekjempe den slemme Dr. Wily og robotene hans.
  No. 28 King Dedede
  King Dedede er for Kirby det Bowser er for Mario. Han er den selvutnevnte kongen av Dream Land og erkefienden til Kirby.
  No. 29 Meta Knight
  Meta Knight er en mystisk ridder i Kirby-universet, men hans ære og holdning gjør det vanskelig å bedømme om han er...
  No. 30 Robin
  Robin er spillerens avatar i Fire Emblem: Awakening. Robin er en dyktig strateg og slåss like bra med både sverd og...
  No. 31 Lucina
  Lucina debuterte i Fire Emblem: Awakening og er prinsen Chroms framtidige datter som reiser tilbake i tid for å redde...
  No. 32 Wario
  Wario er mer eller mindre den slemme versjonen av Mario. Han er ekstremt grådig og vil gjøre hva som helst for skatter...
  No. 33 Charizard
  Charizard er den siste utviklingen til en av starterne fra de første Pokémon-spillene. Denne dragen kan fly og puste...
  No. 34 Ness
  Ness er den unge gutten fra Earthbound. Han bor i byen Onett, elsker baseball og beseiret den onde Giygas.
  No. 35 Pac-Man
  En av spillverdenens eldste maskot-karakterer. Pac-Man elsker å spise gule dotter, men må passe seg for spøkelsene som...
  No. 36 Greninja
  Greninja er en Pokémon av Water-typen og den siste utviklingen til en av starterne fra Pokémon X/Y.
  No. 37 Jigglypuff
  Ikke ta feil mellom Kirby og Jigglypuff, for da vil Jigglypuff synge deg i søvn og deretter tegne kruseduller i...
  No. 38 Palutena
  Palutena er gudinnen fra Kid Icarus-universet. Hun er lysets gudinne og den rettmessige herskeren over Angel Land som...
  No. 39 Dark Pit
  Dark Pit er en ukomplett og feilaktig klone av Pit som ble skapt når Pit knuste Mirror of Truth. Han er en...
  No. 40 Zero Suit Samus
  Samus Aran uten sin velkjente Power Suit. Hun er kjappere og smidigere i sin Zero Suit og er utstyrt med en...
  No. 41 Ganondorf
  Hovedskurken i The Legend of Zelda-serien og innehaveren av maktens trekraft. Han er alltid ute etter den mektige...
  No. 42 Dr. Mario
  Mario har prøvd seg i en rekke yrker, og legeyrket er et av dem. Dr. Marios jobb er å fylle et glass med fargede piller...
  No. 43 Bowser Jr
  Som navnet tilsier er Bowser Jr sønnen til Bowser. Han ønsker å oppfylle farens drømmer, så han vil også kidnappe...
  No. 44 Olimar
  Kaptein Olimar jobber for Hocotate Freight og reiser gjennom rommet i skipet S.S. Dolphin. Han krasjlander på en rar...
  No. 45 Mr. Game & Watch
  Mr. Game & Watch er "helten" i mange av Nintendos Game & Watch-spill, som ble lansert på åttitallet.
  No. 46 R.O.B.
  R.O.B. er et tilbehør som ble lansert til NES. Han er en robot som hjelper deg gjennom spillene Gyromite og Stack-Up.
  No. 47 Duck Hunt Duo
  Hunden og anden fra NES-spillet Duck Hunt er en merkelig duo, for i spillet er jo hunden ute etter endene...
  No. 48 Mii Brawler
  Mii Brawler er en Mii-karakter for de som foretrekker nærkamp med mange tilpasningsmuligheter innen angrep og kostymer.
  No. 49 Mii Sword Fighter
  Mii Sword Fighter er en Mii-karakter for de som foretrekker sverdkamp med mange tilpasningsmuligheter innen angrep og...
  No. 50 Mii Gunner
  Mii Gunner er en Mii-karakter for de som foretrekker avstandskamp med mange tilpasningsmuligheter innen angrep og...
  No. 51 Mewtwo
  Mewtwo er en genetisk skapt Pokémon med mektige psykiske evner. Hans DNA er hentet fra den mytiske Mew.
  No. 52 Falco
  Falco er en rappkjeftet og lettere overlegen pilot i Starfox-teamet, og sammen med Fox reiser de ut på oppdrag rundt om...
  No. 53 Lucas
  Lucas er helten fra Mother 3, oppfølgeren til Earthbound som aldri ble lansert utenfor Japan. Han har mektige psykiske...
  No. 54 R.O.B. (Famicom Colours)
  R.O.B. er et tilbehør som ble lansert til NES. Denne varianten er basert på fargene til Famicom, den japanske utgaven...
  No. 55 Roy
  Roy er helten fra det sjette spillet i Fire Emblem-serien. Han er utstyrt med Sword of Seals, et av de mektigste...
  No. 56 Ryu
  Ryu er en slåsskjempe fra Street Fighter-serien. Han er kjent for signaturangrepene Hadoken, Shoryuken og Tatsumaki...
  No. 57 Cloud
  Cloud Strife er helten fra Final Fantasy VII. Han er en tidligere soldat som nå jobber som en leiesoldat og er utstyrt...
  No. 59 Corrin
  Corrin er helten fra Fire Emblem Fates-spillene. Corrin er født Hoshido, men ble kidnappet og vokste opp som en...
  No. 61 Bayonetta
  Bayonetta er ei Umbra-heks som er på jakt etter engler. Hun er utstyrt med fire pistoler og kan bruke håret sitt til å...
  Mario
  Mario er en av Nintendos mest kjente og elskede karakter, og du vil treffe ham i alt fra klassiske plattformspill til...
  Luigi
  Luigi står ofte i sin eldre brors skygge, men har i mange spill bevist at han er minst like dyktig som Mario.
  Yoshi
  Yoshi er Marios grønne dinosaurvenn fra Super Mario World. Det er nok få som er like trofaste som Yoshi.
  Bowser
  Marios erkefiende Bowser har plaget rørleggeren helt siden Super Mario Bros. Han kidnapper stadig prinsesse Peach og...
  Green Yarn Yoshi
  En grønn garn-Yoshi fra Wii U-spillet Yoshi's Woolly World. Er like myk og deilig som han er søt!
  Pink Yarn Yoshi
  En rosa garn-Yoshi fra Wii U-spillet Yoshi's Woolly World. Er like myk og deilig som han er søt!
  Blue Yarn Yoshi
  En blå garn-Yoshi fra Wii U-spillet Yoshi's Woolly World. Er like myk og deilig som han er søt!
  Green Mega Yarn Yoshi
  En kjempestor, grønn garn-Yoshi fra Wii U-spillet Yoshi's Woolly World. Er like myk og deilig som han er søt!
  Wario
  Ryktene sier at Wario misliker Mario på det sterkeste, at de har kjent hverandre siden barndommen og at det skjedde noe...
  Rosalina
  Rosalina reiser gjennom rommet i sitt kule romskip. Med seg har hun mange, søte små Lumas, som hun beskytter mot alle...
  Donkey Kong
  Donkey Kong er jungelens konge og kjempesterk! Dessuten er han utrolig glad i bananer og sitt røde slips. Eventyrene...
  Diddy Kong
  Diddy Kong er Donkey Kongs trofaste sidekick gjennom Donkey Kong Country og Donkey Kong Land-serien, men han har også...
  Toon Link (The Wind Waker)
  Så fin er Link i The Legend of Zelda: The Wind Waker. I dette spillet lever Link et ytterst fredfullt liv på Outset...
  Link (The Legend of Zelda)
  Denne amiibo-figuren er en 3D-figur av 8-bit Link fra det klassiske The Legend of Zelda-spillet som kom ut til Nintendo...
  Zelda (The Wind Waker)
  Prinsesse Zelda slik hun ser ut i spillet The Legend of Zelda: The Wind Waker, ikledd en vakker prinsessekjole.
  Link (Ocarina of Time)
  Denne amiibo-figuren viser Link fra det klassiske spillet The Legend of Zelda: Ocarina of Time, hvor han er 17 år og...
  No. 58 Cloud (Player 2)
  Cloud Strife er helten fra Final Fantasy VII. Han er en tidligere soldat som nå jobber som en leiesoldat og er utstyrt...
  No. 60 Corrin (Player 2)
  Corrin er helten fra Fire Emblem Fates-spillene. Corrin er født Hoshido, men ble kidnappet og vokste opp som ei...
  No. 62 Bayonetta (Player 2)
  Bayonetta er ei Umbra-heks som er på jakt etter engler. Hun er utstyrt med fire pistoler og kan bruke håret sitt til å...
  Mario (Classic Colours)
  Mario i hele sin pikselerte heder fra Super Mario Bros., det aller første spillet i serien. Her i sine klassiske farger.
  Mario (Modern Colours)
  Mario i hele sin pikselerte heder fra Super Mario Bros., det aller første spillet i serien. Her i sine moderne farger.
  Kirby
  Kirby er rund, Kirby er rosa og Kirby er kjent for å sluke fiendene sine og kopiere ferdighetene deres.
  Meta Knight
  Meta Knight er en mystisk ridder i Kirby-universet, men hans ære og holdning gjør det vanskelig å bedømme om han er...
  King Dedede
  King Dedede er for Kirby det Bowser er for Mario. Han er den selvutnevnte kongen av Dream Land og erkefienden til Kirby.
  Waddle Dee
  Brorparten av innbyggerne i Dream Land er Waddle Dees, og mange av dem jobber for King Dedede, så de er også de...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Super Smash Bros. for Nintendo 3DS

Lanseringsdato: 03. oktober 2014
Konsoll: Nintendo 3DS
Sjanger: Action, Fighting
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Bandai Namco Games
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, amiibo, Demo tilgjengelig, StreetPass, Gratis DLC, Betalt DLC, Lokal flerspiller

Relaterte produkter

Super Smash Bros. for Wii U
Smash-sesongen fortsetter med Super Smash Bros. for Wii U og amiibo!
Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate er det seneste tilskuddet i en serie som har solgt over 40 millioner eksemplarer verden over.

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.