fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

FAST Racing NEO

  • Nintendo eShop Selects: FAST Racing Neo gir deg framtidens racing.

    Hopp inn i førersetet til en rekke anitigravitasjonskjøretøy og tråkk inn gassen til bristepunktet i 60fps høyoktanskonkurranser. Prøv å bli en legende ved å komme seirende ut av FAST Racing Neos tre ligaer, hver som hever konkurransen til neste nivå... i tillegg til hastigheten!

    Fyk gjennom 16 vindende og tvistende racingbaner som er satt i fantastiske miljøer og har realistisk vær. Skli langs isen mens cockpitvinduet bombarderes av tunge snøstormer, vev deg gjennom skyskrapere i et høyteknologisk og regntungt metropolis og pass opp for sandstormer som kan blåse deg av kurs! Nintendo eShop Selects: FAST Racing Neo inkluderer også NEO Future Pack med åtte nye baner, i tillegg til de 16 som allerede er med i spillet.

    Bruk enten bevegelses- eller tradisjonell kontroll til å styre rundt trange hjørner, svinge rundt hindre og svev over farefylte hopp. Ved å endre kjøretøyets fase vil du endre fargen som vil gi deg en kjapp hastighetsøkning når du kjører over boostpaneler i tilsvarende farge på bakken. Du kan også race med kun skjermen på Wii U GamePad uten å være avhengig av tv-en.

    Racere kan finne enda flere utfordringer i spillets flerspillermoduser, enten lokalt med opp til tre andre spillere via delt skjermen eller opp mot hele syv andre motstandere online. Vis at du er den beste ved å konkurrere om topplassen på de online ranglistene.


FAST Racing NEO

Lanseringsdato: 30. september 2016
Konsoll: Wii U
Sjanger: Racing
Antall spillere: 1-4 (lokalt) | 1-4 (online)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Shin'en Multimedia
Distributør: Bergsala
Spesifikasjoner: Off-TV Play