fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Hyrule Warriors

 • Nintendos The Legend of Zelda-serie og Tecmo Koeis Warriors-serie møtes i dette actionfylte spillet. I Warriors-serien står du opp mot dusinvis, nei, hundrevis av fiender i store områder og må utføre forskjellige objektiver samtidig som du slår unna hordene. Denne gangen er handlingen satt i Hyrule, og vår trofaste helt Link har hovedrollen.

  Kutt ned bølge etter bølge av fiender som Link, Impa og andre karakterer fra The Legend of Zelda-serien som denne gangen er utstyrt med fantastiske Dynasty Warriors-manøvere og spesialangrep. Denne maktkampen vil ta deg gjennom forskjellige områder i Hyrule og setter deg opp mot de frykteligste fiendene i Zelda-historien. Tenk taktisk og erobre oppdragene på den mest effektive måten for å redde Hyrule!

  Den delikate Triforce-balansen har blitt forstyrret og kongeriket Hyrule blir nok i gang isønderrevet av en ond kraft, ledet av trollkvinnen Cia. Nå er det opp til den legendariske helten Link, som denne gangen er en modig ridder i Hyrules kongelige hær som ledes av Impa, å stå opp imot fiendehordene og finne den forsvunnede prinsesse Zelda. Gjennom historiens gang vil du låse opp nye spillbare karakterer med unike manøvere og våpentyper, slik som Impa, prinsesse Zelda, Midna og flere. Samle rupees og andre nyttige redskaper for å oppgradere våpen og lag merker som senere kan brukes til å forsterke ferdighetene til heltene. Utløs den fulle angrepskraften din med intense komboer for å beseire bølge etter bølge med Bokoblin-horder. Denne gangen må du kjøre hanskene ned i jorden for å redde Hyrule!

  To spillere kan samarbeide lokalt med en Wii U Pro Controller eller Wii Remote + Nunchuk. Spilleren med Wii U GamePad ser handlingen på pekeskjermen, mens spiller nummer to ser handlingen på tv-skjermen. Blant områdene dere vil utforske finner vi Hyrule Field og Palace of Twilight.

  Spillbare karakterer

  Hyrule Warriors har hovedsakelig hentet inspirasjon, karakterer og banedesign fra Ocarina of Time, Twilight Princess og Skyward Sword. Har du spilt noen av disse spillene, så vil du garantert finne noen og noe du kjenner igjen derfra. Dynasty Warriors er kjent for å inneholde en drøss karakterer, og Hyrule Warriors er ikke noe unntak fra denne regelen.

  Adventure Mode

  En viktig del av spillet er å finne nye våpen, redskaper og gjenstander. Våpen kan oppgraderes, og du kan lage såkalte "badges" som vil låse opp nye ferdigheter og egenskaper slik som nye angrep eller lengre komboer. Det nye Adventure Mode vil spille en viktig rolle for alle som ønsker seg det beste utstyret. Dette modiet er et nostalgisk nikk tilbake til det første spillet i serien og tar deg med gjennom en gjenskapt versjon av verdenskartet. Hver rute på kartet representerer et nivå med spesifikke objektiver som må overkommes. Klarer du objektivet vil du låse opp de omkringliggende rutene på kartet og har sjansen til å finne sjeldne våpen, utstyr og redskaper som kun dukker opp i dette spillmodiet.

  Få daglige bonuser med amiibo

  Alle amiibo-figurene som er kompatible med Super Smash Bros.-spillene er også kompatible med Hyrule Warriors, og med unntak av Link, Zelda, Toon Link og Sheik (som låser opp bestemte saker) vil hver amiibo tilfeldig låse opp enten materialer, våpen eller rupees. Denne funksjonen kan brukes maks 5 ganger hver dag.

  Nytt innhold via AOC

  Har du noen ekstra kroner å bruke opp er det mulig å kjøpe nedlastbart ekstramateriale i form av AOC-pakker som inneholder nye kostymer, nye spillmoduser, nye våpen, nye kart til Adventure Mode og andre oppdateringer. I alt finnes det syv AOC-pakker. De første fire pakkene ble lansert med jevne mellomrom etter spillets lansering, og de neste tre pakkene ble lansert med jevne mellomrom etter at Nintendo 3DS-versjonen ble lansert. Flere gratisoppdateringer har også blitt lansert som inkluderer noe ekstra innhold i tillegg til forbedringer av spillet.

  I dette spillet kan du laste ned nytt materiale online. (OBS! Krever at konsollen er tilkoblet Internett!)

 • No. 5 Link
  Hyrules grønnkledte helt og innehaveren av motets trekraft. En ekspert med sverdet og en rekke forskjellige andre våpen...
  No. 13 Zelda
  Hyrules prinsesse og innehaveren av visdommens trekraft. Hun trues stadig av ondskap som er ute etter å overta Hyrule.
  No. 22 Toon Link
  En av Links mange reinkarnasjoner. Toon Link er fra Wind Waker-versjonen av Hyrule og er mer tegneserieaktig enn de...
  No. 23 Sheik
  Sheik er prinsesse Zeldas alterego fra Ocarina of Time. Sheik er kjapp, smidig og en ekspert med sine små kastekniver.
  No. 41 Ganondorf
  Hovedskurken i The Legend of Zelda-serien og innehaveren av maktens trekraft. Han er alltid ute etter den mektige...
  Toon Link (The Wind Waker)
  Så fin er Link i The Legend of Zelda: The Wind Waker. I dette spillet lever Link et ytterst fredfullt liv på Outset...
  Link (The Legend of Zelda)
  Denne amiibo-figuren er en 3D-figur av 8-bit Link fra det klassiske The Legend of Zelda-spillet som kom ut til Nintendo...
  Link (Ocarina of Time)
  Denne amiibo-figuren viser Link fra det klassiske spillet The Legend of Zelda: Ocarina of Time, hvor han er 17 år og...

  Vennligst merk deg at listen over kompatible produkter ikke nødvendigvis er komplett og at den derfor kan bli oppdatert i fremtiden.


Hyrule Warriors

Lanseringsdato: 19. september 2014
Konsoll: Wii U
Sjanger: Action
Antall spillere: 1-2 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig
Kontroll:
PEGI:
amiibo:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: Koei Tecmo Games
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert, amiibo, Gratis DLC, Betalt DLC, Off-TV Play