fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Xenoblade Chronicles X

 • Xenoblade-sagaen fortsetter i Xenoblade Chronicles X på Wii U. Utforsk en stor, eksotisk verden og redd menneskeheten!

  Det massive sci-fi-rollespillet fra Monolith Soft, skaperne bak Baten Kaitos og Xenoblade Chronicles, er eksklusivt for Wii U. En fryktelig, intergalaktisk krig har etterlatt bare en håndfull overlevende mennesker fra jorden som har krasjlandet på den mystiske planeten Mira og prøver å leve i det vakre, men farlige miljøet. Spillere må kjempe mot mektige vesener i alle mulige slags former og størrelser med et dypt kampsystem som bygger på det beste fra Xenoblade Chronicles til Wii med en åpen verden som er hele fem ganger større enn forgjengeren.

  I kamp kan du veksle mellom forskjellige kampklasser avhengig av om du vil kjempe i nærkamp eller på avstand, så vel som å beordre opp til tre datastyrte lagmedlemmer. Mens karakterene forbedrer seg innen forskjellige klasser vil de lære seg nye offensive og defensive ferdigheter, også kjent som Arts. Du kan tilpasse karakterenes Arts-oppsett, men alle Arts har en nedkjølingstid etter at de har blitt brukt, så du må vente en liten stund før en Arts kan brukes på nytt. Du kan også tilpasse utseende til hele hovedkarakteren ved å velge kjønn, form, høyde, hudfarge, stemme og tatoveringer.

  Kontroller et gigantisk, våpenutrustet robotskjelett, kalt "Skell", for å utforske hver krik og krok av den massive, åpne verdenen som vises i vakker HD-grafikk. Verdenen er fylt med merkelige og fantasifulle vesener, fra små insekter til gigantiske dinosaurer, og er enda større enn de i Xenoblade Chronicles! Utenfor kampene kan du få deg jobb innen en av åtte forskjellige divisjoner.

  Bli med på et onlinelag for å dele og motta informasjon om gjenstander, oppdrag og det lokale dyrelivet med opp til 31 andre spillere, og sammen kan dere til og med bekjempe mektige verdensbosser. Du kan også rekruttere andre spilleres karakterer og bruke dem i hovedhistorien.

  • Oppdag en enorm, åpen verden som yrer av liv
  • Opplev et helt unikt kampsystem som bygger videre på kampsystemet fra tidligere spill i serien
  • Kontroller et stort robotskjellet, kalt Skell, som du bruker i kampen mot romvesenene og farlige rovdyr
  • Velg mellom mange ulike våpen og karakterer
  • Spill online med andre spillere og slåss mot mektige bosser. Du kan også dele viktig informasjon om gjenstander, oppdrag og fiender med andre spillere
  • Rekrutter karakterene til andre spillere og bruk dem som medhjelpere i modusen for én spiller

  Diskpakker

  Er du lei av lang lastetid? Da bør du laste ned datapakkene til spillet. Totalt finnes det fire forskjellige datapakker beregnet for den diskbaserte versjonen av spillet som kan lastes ned fra Nintendo eShop. Disse datapakkene er helt gratis å laste ned, og de vil merkbart korte ned lastetiden avhengig av hvilke og hvor mange pakker du laster ned. De fire pakkene er Basic High-Speed Data Loading Pack (ofte brukt data, slik som terreng), Enemy High-Speed Data Loading Pack (ofte brukt data i miljøene, slik som fiendedata), Player High-Speed Data Loading Pack (ofte brukt data i byen, slik som karaktergrafikk og utstyr) og Skell High-Speed Data Loading Pack (ofte brukt data i byen og miljøet i sammenheng med Skells).


Xenoblade Chronicles X

Lanseringsdato: 04. desember 2015
Konsoll: Wii U
Sjanger: Eventyr, Rollespill
Antall spillere: 1 (lokalt)
Flerspillermodus: Samtidig, Samarbeid
Kontroll:
PEGI:
Utgiver: Nintendo
Utvikler: MONOLITH SOFTWARE INC.
Distributør: Bergsala
Språk:
Spesifikasjoner: Internett, Miiverse-integrert, Off-TV Play

Relaterte produkter

Xenoblade Chronicles 2
Let etter det ultimate paradiset, Elysium, med din venn, Pyra.
Xenoblade Chronicles 3D
Gjenopplev det episke rollespillet i full 3D i Xenoblade Chronicles 3D, eksklusivt til New Nintendo 3DS!